Írd be, mit keresel:

Ízélmény érzésekre szabva

Olyan időszakot élünk, amikor nem könnyű a lelkünket egyensúlyban, a testünket egészségesen tartani. Egy frissen indult vállalkozás azt tűzte zászlójára, hogy mindkettőben támogatja az embereket. Olyan ínyencséggel jelent meg a piacon, amely nem csupán az ízlelőbimbókra hat, de lelkünk húrjait is megpendíti. A Zoi Kingdom Zoi energiaszeleteit Vörös Anikó és csapata időt és energiát nem kímélve fejlesztette ki. A végeredmény magában rejti mind a több évtizedes szakmai tapasztalatot, mind azt a sajátos szellemiséget, amelyet Anikó képvisel.

Cookta - 2022.05.19.
Ízélmény érzésekre szabva

Talán elsőre furcsának és hihetetlennek hangzik, de a jó élet, a magas szintű életminőség tudatos döntés eredménye. A magyar nép eredendően hajlamos negatív életszemléletet magára ölteni, ezért egyéni felelősségünk, hogy ebből kitörjünk, a magunk számára más utat válasszunk.

„Hiszek abban, hogy ez elérhető, a saját élettapasztalatom, a megélt nehéz időszakok és a mostani életminőségemhez vezető út a kristálytiszta példa rá. Ugye ismerjük a mondást, mely szerint az vagy, amit megeszel? Ez nagyon is igaz! Törekedni kell arra, hogy minél tisztább alapanyagokból készült ételeket fogyasszunk, mert ez jóllétünk és egészségünk alapja” – hívta fel a figyelmet Vörös Anikó, a Zoi Kingdom egészségtudatos termék fejlesztője.

Tápláljuk a lelkünket és a szellemünket is, ugyanúgy, ahogy a testünket ellátjuk, mert így érhetjük el a zoit, a magasabb szintű életet. 

Vörös Anikó, a Zoi Kingdom egészségtudatos termék fejlesztője

Vörös Anikó, a Zoi Kingdom egészségtudatos termék fejlesztője
Forrás:
https://zoikingdom.hu/

Ami egészséges, az is lehet finom! Vaktesztek bizonyítják.

Tévhit, hogy bio- és mentes élelmiszerek választásával le kell mondanunk az ízélményről. Talán évtizedekkel korábban, az első ilyen jellegű termékek megjelenésének idején ez még igaz volt, de a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már a hagyományos változatoknál semmivel nem alacsonyabb az egészséges alternatívák élvezeti értéke. Sőt!

„Energiaszeleteinket teljes mértékben a magyar fogyasztók ízlése szerint alakítottuk; összetevők, kiszerelés, csomagolás tekintetében egyaránt a hazai igényeket vettük figyelembe. Termékfejlesztésünk során érzékszervi vaktesztet végeztünk, hogy minél pontosabb képünk legyen arról, mennyire fűszeres, édes vagy éppen sós ízvilágot preferál a célközönségünk. Szerencsére azt mondhatom, sikerrel jártunk, a visszajelzések alapján a fogyasztók nagyon szeretik a hűség, a jóság és az öröm fantázianevekkel ellátott Zoi szeleteinket” – tudtuk meg Vörös Anikótól.

A Zoi energiaszeletek gluténmentes élelmirost-források, az öröm, hűség nevűek nyers vegán, hozzáadott cukor nélküliek, a jóság pedig emelt fehérjetartalmú.

A Zoi energiaszeletek gluténmentes élelmirost-források, az öröm, hűség nevűek nyers vegán, hozzáadott cukor nélküliek, a jóság pedig emelt fehérjetartalmú.
Forrás:
https://zoikingdom.hu/

A belső béke a leghatásosabb arcplasztika

Az öröm, a boldogság átrendezi az arcizmokat is, ez a legtermészetesebb arcplasztika. Az ép testben ép lélek megfogalmazás oda-vissza igaz, hiszen a pozitív érzelmek energiát adnak, ami erőt és bátorságot nyújt ahhoz, hogy elinduljunk az egészséges életmód irányába. Mindannyian tapasztaljuk azt az érzést, hogy szinte „rohan velünk a világ”, mókuskerékben hajtjuk a mindennapokat, és életünknek csupán külső szemlélői vagyunk. Mindeközben érezzük, hogy ez így nem jó, változtatni kéne, de erre mindig a holnap tűnik legmegfelelőbbnek.

„Nincs halogatni való időnk. A holnap ma van! Nem állítom, hogy könnyű az út, de már azzal hatalmas lépést teszünk meg, ha elindulunk rajta. És hogy hogyan? Kezdjük azzal, hogy sokkal szigorúbban válogatjuk meg, milyen élelmiszereket teszünk a kosarunkba, milyen tápanyagokat juttatunk a szervezetünkbe. 

Aztán folytathatjuk azzal, hogy figyelünk rá, hogy megfelelő arányban tápláljuk a testünket fehérjével, szénhidráttal, zsírral és ásványi anyagokkal. Ha mindezt adalékanyag-mentesen tudjuk megtenni, azzal segítjük a szervezetünk megfelelő működését.

Meglátjuk, a tiszta, szennyeződésektől mentes táplálkozás mennyi plusz energiához juttat majd, amelyet további fejlődésünkre, környezetünk jóllétére fordíthatunk” – osztotta meg véleményét a Zoi Kingdom egészségtudatos termékfejlesztője.

Zoi=élet

A névválasztás nem véletlen, a görög eredetű zoi szó magyarul azt jelenti, élet. Akármiben is hiszünk, abban egyet kell értenünk, hogy a jelenlegi életünkből csak egy van, azt kell a lehető legmagasabb minőségben megélnünk.

A Zoi energiaszeletek gluténmentes élelmirost-források, az öröm, hűség nevűek nyers vegán, hozzáadott cukor nélküliek, a jóság pedig emelt fehérjetartalmú. A hűség pisztáciával, matcha zöldteával és citrom ízesítéssel, a jóság mogyoróvajjal és mogyoródarabokkal, az öröm pedig szilvával, 100%-os perui csokoládéval és fahéj ízesítéssel kapható.

„Mind a termékeinkkel, mind a kommunikációnkkal azt a szemléletmódot képviseljük, hogy a fejlődés útja négy egymástól elválaszthatatlan területből áll:

  • a test karbantartása táplálkozással, megfelelő mértékű vízfogyasztással és mozgással;
  • a lelki és pszichés fejlődés;
  • a szellemi és mentális fejlődés;
  • valamint a közösségben betöltött szerepünk, hogy hasznos tagjai legyünk a társadalomnak, odafigyeljünk a családunkra, a tágabb környezetünkre, az állatokra és a természetre. Én ebben hiszek” – zárta gondolatait Vörös Anikó.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.