Írd be, mit keresel:

800 ezret is meg lehet most keresni a Balatonnál, mégsincsenek jelentkezők

Egy tihanyi étterem tulajdonosa mesélt a nehéz helyzetről.

Cookta - 2022.05.24.
800 ezret is meg lehet most keresni a Balatonnál, mégsincsenek jelentkezők

Nettő 800 ezret is megkereshet most egy séf-helyettes Tihanyban, mégsem találnak embert. A Malackrumpli nevű, tihanyi felső-középkategóriás étterem tulajdonosa azt mondta az RTL-nek, hogy a nyári időszakra meghirdetett pozíció mellé ingyenes szállást és étkezést is biztosítanak, de „nem nagyon csörög a telefon”.

A Balatonnál a forgalom kezd visszaállni olyanra, mint a koronavírus előtti időszakban, de a magasabb alapanyagárak és a munkaerőhiány megnehezítik a vendéglátósok életét.

A Vendéglátók Ipartestületének elnöke szerint lesznek helyek, amelyek ki sem tudnak majd nyitni, mert nem találnak elég dolgozót.

Objektum doboz

Egyrészt nagyon csábítóak az ajánlatok a balatoni szezon alatt, elképesztő fizetéseket lehet megkeresni. Másrészt viszont sokan panaszkodnak, hogy a munkáltatók 14 órákat várnak el, heti hét napban a nagy nyári melegben, miközben a nyugati állások is hívogatók.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.