Írd be, mit keresel:

Okoseszközök a konyhában: főzz a digitalizáció segítségével!

A főzés, a mosogatás, a konyhai munkálatok olykor hosszú időt vehetnek igénybe. Érdemes azonban kihasználni a kor adta digitális lehetőségeket. Az okostelefonnak sem kell zavaró tényezőnek lennie, mert az előnyünkre is fordíthatjuk használatát. Ettől pedig hatékonyabbak lehetünk, és könnyebben átvészelhetjük a nehezebb, monoton pillanatokat, mint például a mosogatást. Ebben a bejegyzésben olyan digitális eszközöket, megoldásokat mutatunk be, amelyeket érdemes kipróbálnia mindenkinek, akár szeret a konyhában lenni, akár nem.

Cookta - 2022.07.04.
Okoseszközök a konyhában: főzz a digitalizáció segítségével!

Digitalizációs lehetőségek a konyhában

Napjainkban már hallani ún. professzionális konyhákról, amelyekben a készülékek összeköthetők okostelefonnal, tablettel, vagy egyéb eszközökkel. Ez a fajta „okoskonyha” például egy sütő esetében segít az ételeket a megfelelő módon, az ideális hőmérsékleten, elkészíteni. Mindezt pedig akár egy alkalmazáson keresztül is vezérelheted.

Okostelefon kiegészítők

Ha az ember nem egy tíz perces fagyasztott pizzát szeretne csinálni, hanem valami komolyabbat, hosszú órákat is eltölthet a konyhában. Nem beszélve arról, hogy több éhes száj megetetése után tele leszünk koszos tányérokkal, poharakkal, edényekkel. A munka mondhatni sosem ér véget. Ha viszont egyedül vagyunk, egy telefonos fülhallgató tökéletes társ lehet, így szinte flowszerűen végezhetjük a feladatainkat, miközben a kedvenc zenéink szólnak vagy éppen hangoskönyvet, podcastot hallgatunk.

A multitasking is működhet. Főzöl, de közben szívesen néznéd a kedvenc sorozatod, videóid? Szerezz be egy telefon- vagy tablettartót, helyezd olyan helyre, ahol fél szemmel kényelmesen követheted az eseményeket, hallgathatod a szövegeket.

Egy kihangosító készlet szintén jó szolgálatot tehet, ha mindkét kezed foglalt, és fontos hívásod lesz, vagy csak hosszasan trécselnél unalmadban. A telefonos kiegészítők tehát a konyhában is igen hasznosnak bizonyulnak.

Főzöl, de közben szívesen néznéd a kedvenc sorozatod, videóid? Szerezz be egy telefon- vagy tablettartót, helyezd olyan helyre, ahol fél szemmel kényelmesen követheted az eseményeket, hallgathatod a szövegeket.

Főzöl, de közben szívesen néznéd a kedvenc sorozatod, videóid? Szerezz be egy telefon- vagy tablettartót, helyezd olyan helyre, ahol fél szemmel kényelmesen követheted az eseményeket, hallgathatod a szövegeket.
Forrás:
https://www.etuo.hu/univerzalis-telefontarto-tech-protect-z4a-fekete.html

Okos jövő a te otthonodban is megvalósítható!

Amennyiben ízig-vérig az okos megoldások híve vagy, és nem riadsz meg a jövőtől, nézzünk pár innovatív lehetőséget:

  • Kamera a sütőben: manapság már az sem elképzelhetetlen, hogy a saját szemeddel, távolról nézd végig a sütési folyamatot, így nem kell folyamatosan a konyhában tartózkodni.
  • Okossütő: léteznek olyan sütők is, amelyeknél a telefonodon keresztül kiválaszthatod az adott ételt, a készülék pedig teljes mértékben tudni fogja, hány fokon, és mennyi ideig kell sütni.
  • Okos páraelszívó: Akár az automatikus teljesítmény-szabályozás is elérhető, így a páraelszívó meg fogja tudni határozni az ideális elszívó erőt.

Az tehát biztos, hogy a 21. században nem kell szűkölködni, ami a digitalizációs lehetőségeket illet. A java azonban még csak most jön. Nem elképzelhetetlen, hogy pár év múlva már nemcsak a kávéfőzőt, vagy a sütőt fogjuk tudni távolról beállítani, hanem a hazaérkezés előtt egy „B” menüt is összedobhatunk majd egy applikáción keresztül.

Okostelefon kiegészítők vásárlása online

Az ETUO Magyarország egyik piacvezető okostelefon kiegészítőket áruló online szakáruháza, ahol többek között konyhai használathoz szükséges, megbízható okostelefon kiegészítőket, GSM tartozékokat is vásárolhatsz. Emellett minőségi tartozékok, széles kínálat elérhető. Ellenőrzött termékek, garanciával, jó ár-érték arányban vásárolhatók. Kérdés esetén vedd fel a kapcsolatot online ügyfélszolgálatunkkal, és szívesen segítünk!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.