Írd be, mit keresel:

A fa alapanyagok védelme

A fa használata a mindennapi életünkben gyakorlatilag egyidős magával az emberiséggel. Számtalan pozitív tulajdonsága mellett hallatlanul nagy előnye a fának, hogy rendkívül szép és akárcsak rápillantani is kellemes érzés. Nem véletlenül van az, hogy nemcsak építő- vagy bármilyen alapanyagként, hanem pusztán dekorációs céllal is gyakran használjuk.
Cookta - 2022.11.17.
A fa alapanyagok védelme

Életünk gyakorlatilag elképzelhetetlen fa és faanyagok nélkül, és ez a természetes anyag mind bel-, mind pedig kültéren részese a mindennapjainknak. A fa ugyan kiválóan szolgál minket hosszú évtizedeken át is, azonban cserébe egy minimális törődést azért elvár. Ha ez a nemes anyag megkapja azt, amire szüksége van, akkor nagyságrendekkel kitolható az az idő, amíg élvezhetjük a szolgálatait.

Óvni és védeni kell, cserébe ezerszeresen meghálálja

A faápoló anyagokat legjobb közvetlenül a szakértőktől beszerezni, és ezen a téren az e-kert.hu faápolással kapcsolatos termékei a legmagasabb szintet képviselik. A kínálat részét képező impregnálószerek és lazúrok mindenféle gyalult felület kezelésére alkalmasak. Használatuk közben mélyen beivódnak a fába, ezáltal védik, tartósítják és ellenállóvá is teszik azt.

Az így kezelt fa kiválóan ellenáll a környezeti hatásoknak, úgy mint víz vagy éppen az UV-sugárzás. Vízlepergető képessége miatt esélye sincs a víznek arra, hogy kárt tehessen a fában. Emellett a különféle fákat megtámadó élősködők, gombák, rovarok is távol tarthatóak, valamint korhadástól sem kell tartani. 

Korszerű védelem a fának

Ezek a szerek vízbázisúak, így nem keletkezik erős, kellemetlen szag az alkalmazásuk közben, zárt térben is nyugodtan használhatóak és további előny, hogy ellentétben oldószeres társaikkal, ezek a korszerű termékek nem gyúlékonyak. A legjobb hatás érdekében feltétlenül ajánlott külön az alapozó használata, amely egyben fakonzerváló anyag is. Az alapozó és konzerváló után következhet a lazúr felvitele, mégpedig két rétegben. Azaz az első réteg megszáradása után következnie kell még egy rétegnek.

A termék úgy van kialakítva, hogy gyors száradást biztosítson, így a két réteg ugyanazon a napon is felvihető a felületre. Az alapozó színtelen, viszont a fedő lazúr tetszőleges RAL színekben megrendelhető az áruházban.

A választékot számos kiegészítő teszi teljessé

Amennyiben elkészült a fa építményünk védelme, különféle kiegészítők is beszerezhetőek a e-kert.hu webáruházából, így téve teljessé, kényelmessé, hosszú élettartamúvá és praktikussá kertünk díszét.

A bitumenes tetőzsindely, az esővíz elvezetésére szolgáló csatorna, a pillérrögzítő és a pillértartó, a különféle hátfalak, korlátok mind segítenek abban, hogy faházunk minél magasabb szinten és minél hosszabb ideig tudja szolgálni igényeinket. A szakértőtől vásárolva biztosak lehetünk benne, hogy a lehető legszínvonalasabban adtuk meg a fának mindazt, amire szüksége van.

Az e-kert.hu webáruházban a minél könnyebb, egyszerűbb és pontosabb döntés megkönnyítése érdekében kiváló minőségű képekkel illusztrálva, bőséges információval ellátva jelennek meg a termékek.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.