Írd be, mit keresel:

Hogyan tedd biztonságossá az internetes vásárlásokat?

Ma már természetes, hogy webáruházban vásárolunk, és házhoz szállítják nekünk a megrendelt terméket. Az is gyakori, hogy a fizetendő összeget online fizetjük ki a bankkártyánk adatainak használatával. Bár a tranzakciót lehetővé tevő rendszer biztonságos, azért néhány fontos szabályt nekünk is be kell tartanunk.
Cookta - 2022.12.01.
Hogyan tedd biztonságossá az internetes vásárlásokat?

Az internetes fizetés biztonságossá tétele webáruház-üzemeltetőként

Ha webáruházat üzemeltetsz, vagy ennek létrehozásán gondolkodsz, a biztonságos online fizetést neked is garantálnod kell a vásárlók számára. A BizPay által kínált E-commerce szolgáltatás egyszerűen integrálható az egyedi webshopokhoz, és megbízható fizetési megoldást jelent. Amennyiben a vállalkozásod CRM rendszert használ, ezzel is könnyen összekapcsolható. A tranzakciók zökkenőmentesen zajlanak, az adminisztratív felület egyértelmű. Már a vásárlási ügyletet követő munkanapon megérkezik a számládra az összeg.

A biztonságos internetes vásárlás szabályai vevőként:

  • Az online vásárlás és fizetés interneten keresztül történik, ezért fontos, hogy megbízható internetkapcsolatot használj. A wifi kapcsolat helyett preferáld a vezetékes kapcsolatot, mert ez biztonságosabb és gyorsabb is. Amennyiben mégis wifit használsz, csak olyan hálózaton tedd, ami jelszóval védett. 
  • Soha ne add ki a felhasználónevedet, sem a jelszavadat számodra ismeretlen oldalaknak, ugyanis visszaélhetnek az adataiddal.
  • Ha rendelkezel hitelkártyával, érdemes ezt választani az online fizetéshez, mintsem a folyószámlához tartozó bankkártyádat. Az előbbi nagyobb védelmet jelent, hiszen nem férnek hozzá a folyószámládon lévő teljes pénzösszeghez.
  • Ismeretlen webhelyeknek, amelyekről nem tudod, hogy valósak-e, ne add meg a bankkártyaadatokat.
  • Ha gyanús dolgot észlelsz, vond vissza a tranzakciót, ha ez lehetséges.
  • Az internetes vásárlásnál is élhetsz a vásárlói jogokkal, a fogyasztóvédelem ezeket a vásárlásokat is szabályozza és ellenőrzi. Informálódj, hogyan lehet visszaküldeni a megrendelt terméket, ha nem lett megfelelő. Hogyan tudod ebben az esetben visszakapni a pénzedet, illetve milyen feltételekkel állhatsz el a vásárlástól? Ma már nagyon sok webáruháznak van jól kidolgozott rendszere arra, ha terméket szeretnél visszaküldeni. A megfelelő online űrlap kitöltésével és a termék visszaküldésével rövid időn belül visszatérítik számodra a vételárat.
  • Ha olyan webáruházból rendelsz, amelyiket még nem ismered, érdemes a vásárlás előtt az általános szerződési feltételeket elolvasnod.
  • Ha problémát okoz az online vásárlás vagy fizetés, kérj tanácsot a témában kompetens ismerősödtől. A modernizáció kényelmesebbé teheti a vásárlást, és a számunkra új dolgokat nem szégyen megtanulni egy hozzáértő szakembertől.

Akár egy webáruházról, akár egy üzletről van szó, a BizPay megtalálja a vállalkozásod számára legoptimálisabb bankkártya-elfogadási megoldást. Kérdéseiddel fordulj bátran a cég ügyfélszolgálatához.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.