Írd be, mit keresel:

Mikor érdemes cateringszolgáltatást igényelni?

Az irodában rengeteg időt töltünk el nap mint nap. Márpedig ahol ennyit vagyunk jelen, ott óhatatlanul is elköltünk néhány étkezést is. A cateringszolgáltatás lefed szinte minden lehetőséget, ami miatt az irodai környezetben vagy a munkatársakkal étkeznénk.
Cookta - 2023.05.16.
Mikor érdemes cateringszolgáltatást igényelni?

Legyen szó rendezvényekről, kisebb, irodai szintű ünnepségekről, munkavacsoráról, vagy csak egy közösen megrendelt ebédről, a catering segítséget tud nyújtani. De lássuk ezeket konkrét példákban.

Közös ebédrendelés

A rohanó hétköznapok során az emberek nem feltétlenül vágynak arra, hogy hazaérve további feladatokkal kelljen szembesülniük. Márpedig a főzés ezek közé tartozik. Még azoknak is, akik alapvetően szeretnek főzni van, hogy csak nyűg ez a folyamat attól kezdve, hogy kitalálják, mi legyen a holnapi ebéd, egészen addig, hogy el kell takarítani a munkafolyamatok maradványait és elmosogatni.

A közösségi irodai ebédrendelés azonban már az Ordit.hu oldalán keresztül is megoldható és nagyban tudja javítani az alkalmazottak életminőségét. Ha hazaérve mindenki tud a saját dolgával, hobbijával foglalkozni, sokkal kevésbé lesz enervált vagy frusztrált a munkában, ami pedig végeredményében mindenkinek hasznára válik.

Munkavacsora

Vannak olyan szerződések, amiket nem jó az irodai asztalok felett átbeszélni. Szükség van a kötetlen és semleges légkörre, ilyenkor kerülnek képbe az éttermek. Viszont ellenük szól, hogy igen ritkán tudnak olyan asztallal szolgálni, ami valóban kissé szeparált, és olyan hangulatot teremt, hogy nem kell attól tartani, bárki végighallgathatja a teljes beszélgetést. Erre a problémára pedig a lakáséttermek tudják a legjobb megoldást kínálni.

Ezeken a helyeken kizárólag a megrendelő számára biztosítanak helyet az adott alkalomra. Így garantálható, hogy kivételesen zárt beszélgetést tudjatok lefolytatni egy olyan semleges helyszínen, ahol senki sem érzi feszélyezve magát.

Kisebb ünnepségek

A kisebb ünnepnapoknak és persze a munkavállalók jeles eseményeinek érdemes egy kis időt szentelni az irodán belül. Amikor valakinek névnapja, születésnapja van, vagy valamilyen esemény (nyugdíjazás, várandósság) miatt elköszön egy kolléga, jó ha megadjátok a módját. Ilyenkor egy közös étkezés remek hangulatot tud biztosítani.

Egy kávészünet-bekészítés során alkalmatok nyílik lazább, kötetlenebb beszélgetésekre, és arra, hogy jobban megismerjétek egymást, ami javítja a munkahelyi légkört, és az emberek közötti kommunikációt a későbbiekben a munka apropóján is könnyedebbé teszi.

Legyen bármi is a kiinduló oka a cateringszolgáltatás igénybevételének, az biztosan elmondható, hogy a közös étkezések összehozzák az embereket. Ez pedig rövid- és hosszútávon is a cég eredményességét fokozza, az elégedett munkavállalók pedig sokkal lojálisabbak, amivel a fluktuációt tudjátok csökkenteni.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.