A brownie barnácskát jelent, de létezik fehércsokis változata, a blondie, vagyis szőke is, sőt durván csokis változatban is készíthetjük, egészen feketén. Mind kipróbált recept és nagyon finom, az édességfaktoruk csak a változó.
A brownie-t mindenki ismeri, de azt kevesen tudják, hogy eredetileg egy elrontott csokis piskóta, amiből kimaradt a sütőpor, ettől lett olyan ragacsos és sűrű a közepe, és pont ezért imádjuk. Nem olyan szép és könnyű, puha és laza, mint amilyennek egy békebeli sütinek lennie kell, de valószínűleg pont ez a titka ennek a zseniális és nagyon csokis sütinek.
A népszerűsége lekörözhetetlen, de azért jó tudni, hogy a tejcsoki, az étcsoki és a fehér csokoládé is másképp működik, különösen akkor, ha megolvasztjuk és sütünk velük, hiszen más összetevőkkel készülnek, de az alábbi receptekkel biztos lesz a siker, mert teszteltük és nagyon is beváltak. Egyszerűek, nagyszerűek és mindig sikert aratnak. 🙂
Belül nagyon szaftos, a teteje rusztikusan repedezett és finoman roppanós, fázisfotós receptünkkel elronthatatlan! Íme a tökéletes brownie receptje >>
Vegán és mindenmentes, csokoládé nélkül készül, de mégis nagyon csokis hatású ez a változat, ami meglepő módon főtt babbal készül, de ezt az íz alapján senki meg nem mondja! Kiadós és nagyon egyszerű, a receptet itt találjátok >>
Aranyszőke és nagyon illatos, a klasszikus brownie-nál kicsit könnyedebb a tésztája, bogyós gyümölcsökkel vagy csokival bolondítva mutatós és isteni finom, ráadásul pikk-pakk összeállítható, a receptje itt található >>