Írd be, mit keresel:

Mikor jó választás egy memóriahabos matrac?

A matrac olyan lényeges az alvásunk szempontjából, hogy mindig érdemes róla szót ejteni. Amikor valakinek nem hatékonyak a mindennapjai, fáradékony, esetleg fáj a háta, dereka, ingerlékeny, netán túlsúlyos, sok minden szóba kerül. Jó esetben elkezd többet mozogni az illető, fogyókúrába kezd, életmódot változtat, de kevés azok száma, akiknek eszébe jut, hogy talán az alvásuk mikéntjén kellene változtatni.
Cookta - 2023.09.15.
Mikor jó választás egy memóriahabos matrac?

A memóriahabos matrac lehet az egyik választás

Számtalan matractípussal lehet már találkozni, de a Nonstop Bútor webáruház matracválasztéka a legjobbakra összpontosít. Nem vonultat fel rengeteg változatot, hanem a derékra leginkább jó hatással lévőkből értékesít egy-egy darabot. Ugyanakkor változatos a kínálat, kezdve a különféle ágybetét összetételtől, a különböző vastagságon át a teherbírásig, hiszen a cég azt tartja szem előtt, hogy kielégítse a széles körű vásárlói igényeket és elégedett vevők távozzanak áruházukból.

A memóriahabos matrac is szerepel az áruház kínálatában, amelynél, ha egy kétszemélyes franciaágyban gondolkodunk, a 180×200 cm-es méret az ideális. Bármelyik matractípusra is essen a választás, az az egy biztos, hogy mindenképpen ki kell próbálni, rá kell feküdni a leggyakoribb alvási pózban, rá kell ülni, hátradőlni a fejtámlához.

Megosztó matractípus

A memóriahabos matracokat, párnákat van, aki nagyon kedveli, mert tényleg mérhetetlenül kényelmesek és puhák, a másik fele a matrackeresőknek viszont pont ezért nem szereti. Az az egy biztos, hogy ha valaki izzadékony, akkor inkább egy szivacs vagy ortopéd rugós matracot válasszon, hiszen belesüppedve a memóriahabba, az izzadság kevésbé tud szellőzni, mint a többi fajtánál.

A Nonstop Bútor webáruház memóriahabos matracának 18 cm-es vastagságából 3 cm-et tesz ki a nagy (50 kg/m3) sűrűségű memóriahab réteg. Ez azért nagy jelentőségű, mert nyomáskiegyenlítő tulajdonságának köszönhetően csökkenti a nyomást a test nyak, váll és derék tájékán. A memóriahab miatt a matrac komfortos és oldalt fekvésre is alkalmas.

Ezeknek a matracoknak általában mindkét oldala használható, a másik oldalára fordítva egy kemény, de rugalmas fekvőfelületet kapunk. Így akinek egy idő után túl puhának bizonyul ez a fekvőfelület, váltogathatja. A memóriahabos matrac kedvező tulajdonságai révén segít megelőzni a hát- és gerincbántalmak kialakulását, illetve ha már kialakult, akkor segíti annak gyógyulását.

A szállításban is segítenek

A Nonstop Bútor webáruház igen sokoldalú segítséget nyújt vásárlóinak. Amellett, hogy rendkívül széles körű leírást ad minden egyes bútoráról, matracáról, elérhetőségeiken bármikor segítséget nyújtanak szakértő munkatársaik. Ezenkívül pedig, ami szintén nagyon fontos, hogy nemcsak a házhoz szállításban segítenek, hanem a házba való beszállításban, emeletre való felcipelésben és a bútor vagy matrac végső helyére való elhelyezésében. Ha olyan a bútor, akkor pedig az összeszerelésben, beüzemelésben is, amely nagyon hasznos, ha valamit első ránézésre nem értettünk meg.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.