Írd be, mit keresel:

Egyedi ajándékötlet: a méhecskés bögre

Közeleg megismerkedésetek évfordulója, de nincs semmi ötleted, mivel lepnéd meg a szerelmed? Hoztunk egy remek tippet, amely biztosan senki másnak nem jut eszébe: ez pedig a méhecskés bögre. Megmutatjuk, miért jutott eszünkbe ez a remek ajándékötlet.
Cookta - 2023.11.17.
Egyedi ajándékötlet: a méhecskés bögre

A méhecskés bögre

Valójában a bögre egy jolly joker ajándék, hiszen fogyóeszközről van szó, és egy darab belőle nem is elég egy embernek. A boltok polcain kapható tucatáru helyett azonban sokkal jobb megoldás, ha például a Print Fashion egyedi bögrekészítésének lehetőségét választjuk.

Ezen az oldalon több ezer minta közül lehet választani, a grafikák kategóriákba vannak sorolva, így csak annyi a dolgunk, hogy megkeressük azt, amelyik a legjobban megfelel az elképzeléseinknek.

A mintákat kérhetjük pólóra, pulóverre, atlétára, de akár táskára vagy bögrére is, így akár egy szép ajándékszettet is rendelhetünk az oldalról. A méhecskés rajzok is nagyon jól mutatnak bármelyik felsőn, de még egy kispárnán is, bögrére helyezve pedig kimondottan bájosak, egyediek.

Mit jelképez a méhecske?

A méhekkel kapcsolatban elég vegyes kép él az emberekben. Egyrészt azt mindenki tudja, mennyire fontosak, hiszen ők végzik a beporzást. Ugyanakkor sokan félnek is tőlük, hiszen a csípésük veszélyes, fájó, így ha csak lehet, kerüljük a méhekkel való találkozást.

A méhészek azonban jól ismerik ezen állatok szokásait. Számukra például nagyon jó ötlet lehet egy méhecskés bögrét rendelni. A méhekkel való munka nagy figyelmet igényel: de az eredmény a méz, amelyet mindannyian szeretünk.

És mivel az édes méz és a méhecske összekapcsolódik bennünk, ezért tartjuk ezeket a kis rovarokat is végeredményben szimpatikusnak. Az a kitartás pedig, amelyekkel dolgoznak ezek az állatok, igazán példaértékű.

A méhecske jelképezi a szorgalmat: nagyon odaillő minta lehet tehát egy munkahelyi bögrén. Jusson eszünkbe ez a lehetőség is, mikor céges ajándékot keresünk!

Ám mást is szimbolizál ez a kis állat: a méh a múzsák szent állata volt, és sok uralkodó címerében – köztük Napóleonéban – is megjelenik, hiszen az erőt, az ékesszólást, az alkotást is jelképezi.

Sok mesében is feltűnik ez a kis állatka, általában mosolygós, kedves lényként ábrázolják: a gyerekek nagyon kedvelik. Talán épp azért jelenítik így meg a méheket, hogy senki ne pusztítsa el őket. Bögrére helyezve egy kedves méhecskés rajzot mi is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy gyermekünk megszeresse ezeket az állatokat.

Kinek adjunk méhecskés bögrét ajándékba?

Fentebb már adtunk egy-két tippet: a méhecskés bögre jó lehet egy méhésznek, egy munkatársnak, szorgalmas beosztottnak, gyermekünknek a kakaófogyasztáshoz, és ahogy a bevezetőben írtuk: a szerelmes párunknak is. Nem véletlenül hívják ugyanis mézesheteknek a nászutat! A kitartó méhecske jelképezheti azt, hogy képesek vagyunk megtenni mindent a párkapcsolatunkért.

Nem utolsósorban magunkat is megajándékozhatjuk bármikor egy egyedi bögrével: elég, ha ellátogatunk a Print Fashion oldalára, és kiválasztjuk a számunkra tetsző mintát, például egy cuki méhecskés képet!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.