Írd be, mit keresel:

Hogyan lelhetünk rá a tökéletes grillre?

Azzal párhuzamosan, hogy jobbra fordul az idő, az ember óhatatlanul is elkezdi tervezni azt, hogy hogyan veszi ismét birtokba a teraszt vagy a kertet. Az egyik legklasszabb időtöltés lehet a melegben a kerti grillezés, ám megfelelő eszköz nélkül nem fogjuk igazán élvezni a kalandot.
Cookta - 2024.03.19.
Hogyan lelhetünk rá a tökéletes grillre?

De vajon hogyan találhatunk rá az ideális grillezőre, amellyel minden egyes pillanat igazi élménnyé válhat?

Exkluzív élményre vágysz?

A SpaTrend Kamado Joe kerámia grilljei egészen biztos, hogy nem fognak csalódást okozni. Prémium minőségről van szó ugyanis, miközben a tradicionális irányt sem kell elveszítenünk. A hagyomány természetesen véletlenül sem jelenti az elmaradottságot, ráadásul ebben az esetben ez olyannyira igaz, hogy még a professzionális alkalmazás sem jelenthet gondot.

A SpaTrend színvonalas kínálatát elnézve a minőség garantált, ezért bátran válogassunk az elérhető készülékek közül. De nézzük meg alaposabban azt, hogy miért nem okozhat csalódást egy Kamado grill a számunkra.

Tradíció és profizmus egyetlen grillkészülékben

A Kamado Joe grilleket leginkább így lehet jellemezni. Már a külcsín szempontjából sem lehetünk elégedetlenek, az elmaradhatatlan piros szín pedig nemcsak azt sugározza már ránézésre is, hogy egy valóban profi berendezésről van szó, hanem a márka jellegzetességeként olyan akár egy logó, amelyről bárki felismeri azonnal, hogy egy minőségi grillel áll szemben.

A különleges külsőnek köszönhetően egy Kamado Joe grill nemcsak egy fantasztikus eszköz, hanem a kertünk, illetve teraszunk valódi éke is egyben. Emellett a funkció szempontjából sem lehet okunk a panaszra. A többféle modell pedig lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az optimális készüléket a nyárra.

Széles modellválaszték vár

A ProJoe akkor lesz a legmegfelelőbb választás, ha olyan berendezést keresünk, amivel nem probléma akár komolyabb vendégsereget sem kiszolgálni. A profi szakácsok számára is tökéletes, de nagycsaládok vagy széles baráti kör esetén is hasznosnak bizonyul. Így nemcsak elkészül mindenki számára a finom étel, hanem a szakácsnak is jut ideje élvezni az összejövetelt.

A Big Joe II 24″ és az újabb típusa a Big Joe III is képes nagyobb létszám esetén is helytállni, s egyébként ez az egyik legkedveltebb változat a sorozatból. Valóban megidézi a keleti kamado grilleket, pontosan ezért szeretik olyan sokan. A készülékek kőtalapzatra ideális modellje a Big Joe II – Stand Alone, amelynek nincs saját tartószerkezete.

Ha valami igazán látványos alapot képzeltünk el, akkor ismerkedjünk meg a Classic Joe III 18″-cal, amellyel egyszerre három szinten sütögethetünk. A leghagyományosabb típus alighanem a Classic II, amelynek egyébként szintén van beépíthető modellje. Ezekkel a faszenes grillekkel a BBQ is biztosan tökéletes lesz. Te melyiket választod?

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.