Írd be, mit keresel:

Ismertető a munkavédelmi eszközök kapcsán

A munkavédelem nemcsak a munkavállalók, de a felelős munkaadók számára is rendkívül fontos. Ha minden területen az előírásoknak és az elvárásoknak megfelelő felszereléseket használják, akkor sokkal nagyobb biztonságban végezhetők el az egyes munkafázisok. Emellett pedig még lényegesen kisebb valószínűséggel fordulhatnak elő balesetek, és az egészségkárosodás veszélye is minimalizálható.
Cookta - 2024.03.22.
Ismertető a munkavédelmi eszközök kapcsán

Egészségesebb munkakörülmények

Ha számodra is fontos, hogy minden munkanap egészséges és biztonságos körülmények között teljen, a JOSZERSZAM.com munkavédelmi termékeivel nagyon sokat tehetsz ezért. Persze minden egyes munkahely vagy munkafolyamat más és másféle munkavédelmi kihívást jelent.

Nem mindegy például, hogy a dolgozók egy adott területen milyen munkaruházatot viselnek. Rengeteg szabály vonatkozik erre, de maguk a munkavállalók is komoly elvárásokat támasztanak akár már az öltözékekkel kapcsolatban is.

Lényeges szempont sokszor, hogy mennyire szellőzik a ruha, vízálló-e vagy adott esetben képes-e ellenállni a lángoknak is. Máskor pedig a láthatóságot kell biztosítani vagy a megfelelő hőszigetelést. A megfelelő munkaruházat kiválasztása előtt tehát fontos tisztázni a konkrét munkavégzés helyét és idejét is.

Mindig csak jó minőséget!

Igen sok sérülés a leeső tárgyak és a szerszámok miatt történik. A megfelelő fejvédelmi és kézvédelmi eszközökkel – sisakok, sapkák, kámzsák, pajzsok és az egyéb hasznos termékek –, valamint a különféle munkaterületekhez kifejlesztett speciális kesztyűkkel és karvédőkkel, valamint a látásvédelem eszközeivel is nagyon sok munkahelyi baleset elkerülhető.

Pont ezek miatt a lábvédelemre is ugyanolyan nagy súlyt érdemes helyezni. Ezek a cipők, bakancsok vagy csizmák nemcsak a vegyi és a termikus sérülések ellen vértezik fel a dolgozókat, hanem a tartós terhelések káros következményei ellen is. Egy csúszásbiztos talpú cipőben vagy csizmában pedig kevesebb eséllyel fordulhat majd elő megbicsaklás, elcsúszás vagy megbotlás is.

Az egyéb speciális védőfelszerelésekkel – térdvédő, térdpárna, térdelő szivacs – pedig jóval kényelmesebbé és biztonságosabbá lehet tenni a mindennapi munkavégzést.

Kevesebb sérülés, jobb légkör

A munkahelyi balesetek igen jelentős anyagi terhet róhatnak a munkáltatókra. A munkavédelmi előírások betartásával és a megfelelő munkavédelmi termékek használatával megelőzhető rengeteg munkahelyi sérülés. Ezzel a munkáltatók megtakaríthatják a baleseti kártérítések, a kieső munkaidő és a javítási költségek árát. És ez nem csupán a cég imázsa miatt lényeges, hanem amiatt is, mert ha a munkavállalók biztonságos és egészséges munkakörnyezetben dolgozhatnak, sokkal hatékonyabbak lesznek és még a fluktuáció is csökkenhet.

A JOSZERSZAM.com jó minőségű munkavédelmi termékeivel a munkavállalók is és a munkaadók is jól járnak: sokkal nagyobb biztonságban érezhetik magukat.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.