Írd be, mit keresel:

Egy kifejezetten hasznos kellék a szépségszalonokban

Mi lehet a közös a kozmetikusok, sminkesek, tetoválók, műkörmösök és szempillások szakmájában? Mindegyik aprólékos munkát végez, részletes kidolgozással, amelyhez elengedhetetlen az optimálisan látható munkaterület.
Cookta - 2024.04.18.
Egy kifejezetten hasznos kellék a szépségszalonokban

A természetes fény nem feltétlenül adott egy helyiségben, még napközben sem. Ezért nélkülözhetetlen számukra egy kiváló eszköz, amivel tökéletesen meg tudják világítani a területet, amelyen dolgoznak. 

A Max Diszkont kozmetikai lámpái között találhatsz olyanokat, amelyek alkalmasak erre a feladatra. Segítségükkel alaposan ki tudod dolgozni a részleteket, a végeredmény tökéletes lesz, és a vendég is elégedetten távozik a szalonból. 

A LED-es kozmetikai lámpák előnyös tulajdonságai

Ezek a modern fényforrások ma már LED-es lámpákkal készülnek, amelyek sokkal előnyösebbek a hagyományos izzókhoz képest. A LED-es izzók élettartama rendkívül hosszú, ráadásul sokkal kevesebb a fogyasztásuk, tehát a költségeket is le tudják csökkenteni. Ez egy szépségszalonban nem egy utolsó szempont, ahol nagyüzemben dolgoznak. 

A LED-es izzók sajátossága, hogy használat közben sem melegszenek fel, mert nincs nagy hőkibocsátás, ezért a túlmelegedéstől sem kell tartani. Maximálisan bírják a kapcsolgatást is, nincs bemelegedési idő, rögtön felkapcsolás után teljes kapacitással üzemelnek. 

A LED-es izzók környezetkímélőek, mert nem tartalmaznak sem higanyt, sem semmilyen káros anyagot. Arról nem is beszélve, hogy karbantartást sem igényelnek, könnyen és egyszerűen kezelhetőek. 

A speciális félholdas álló kozmetikai lámpa

Nagyon kedvelt típus a félhold alakú változat, ami hatékony és kimondottan kényelmes munkavégzést tesz lehetővé. A szalonok egyik legkorszerűbb eszköze válhat belőle, mert nem csupán modern és exkluzív a megjelenése, de rendkívül praktikus is ez a kivitel.

A kialakítása elegáns és esztétikus, közben pedig nagyon célravezető, mert nehézség nélkül, olajozottan lehet mellette dolgozni. A korszerű LED lámpák fényereje és színhőmérséklete is állítható, személyre és a körülményekre szabható. Mindig az aktuális igényeidnek megfelelően tudod használni. 

A csúcsok csúcsa, hogy a lámpatest elforgatásával bármilyen megvilágítási szöget elérhetsz, amivel teljesen zavartalan lesz a folyamat, amit éppen végzel. A magasságot szintén beállíthatod a magadéhoz, illetve a székhez mérten is igazíthatod, hogy a lehető legkomfortosabb legyen. 

Kiváló társ a munkában

Ugye, mennyivel kellemesebb minőségi eszközökkel dolgozni, amelyek még praktikusak is? Ráadásul még a szépségszalonod összképét is pozitívan befolyásolják modern megjelenésükkel. Ha valaki a szépségiparban dolgozik, annak különösen fontos, hogy az elkészült mű is szép legyen. Legyen szó tetoválásról, sminkről, egy szemöldökről vagy éppen gyönyörű körmökről. 

Ehhez pedig elengedhetetlenek a megfelelő fényviszonyok, és az, hogy aki dolgozik, tudjon koncentrálni a feladatára. Ha pedig egész nap, vagy hosszabb ideig dolgozol egyhuzamban, nem is találhatsz hozzá jobb társat, mint egy minőségi kozmetikai lámpa. 

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.