Írd be, mit keresel:

Kerítésépítésre is alkalmazd a WPC-t!

Az utóbbi években már nemcsak a teraszok burkolására, hanem kerítések építéséhez is kedvelt alapanyag a modern WPC, hiszen esztétikus, időjárásálló, tartós és gondozásmentes, így ha ezt választjuk, mentesülünk a karbantartás nyűgétől.
Cookta - 2024.04.23.
Kerítésépítésre is alkalmazd a WPC-t!

A kerítéseknek nagy szerepe van a környezet stílusának formálásában, ezért kellő gondossággal kell eljárni, ha az ingatlan körülkerítését tervezzük. Praktikus, ha minimális karbantartást igénylő, időtálló anyagot választunk, ezáltal 15-20 évig nincs gondunk rá. Mi a WPC kerítés elem, milyen előnyös tulajdonságokkal rendelkezik? 

Ints búcsút a kerítésfestésnek!

Az időjárás viszontagságainak erősen kitett szerkezet hamar hanyatlásnak indul, ha nem foglalkozunk vele rendszeresen, különösen, ha fából készül. Karbantartás hiányában számítani kell arra, hogy a kezdetben vonzó kerítés az erős napsugárzás hatására kifakul, a csapadék következtében korhadni, penészedni kezd, vetemedik. Ezek megakadályozása csak a felület ismétlődő utókezelésével sikerülhet, ami rengeteg időt, munkát és pénzt igényel az évek során. A hagyományos fémkerítések is gondoskodást igényelnek bizonyos időközönként, hiszen a napsugárzás és a csapadék ez esetben is megteszi a hatását, és a korrózióval is számolni kell. 

Akkor járunk a legjobban, ha gondozásmentes alapanyagot választunk, alumíniumot vagy a természetközeli megjelenést biztosító WPC-t.

Esztétikus és tartós WPC kerítések

Az újrahasznosított anyagokból készülő kompozit anyag, a korszerű WPC tökéletesen ötvözi a fa és a műanyag minden előnyös tulajdonságát. Szinte megszólalásig hasonlít a fára, ezért azoknak is nagyszerű megoldást kínál, akik ragaszkodnak a fakerítések szépségéhez. A gyártáshoz használt műanyag és a gyártási technológia révén rendkívül időtálló, tartós megoldást, hosszú élettartamot kínál, és mindezt úgy, hogy karbantartást nem igényel. Nem kell csiszolni, festeni, mégsem fakul, vetemedik, korhad és reped, és kártevők sem költöznek bele.

A magas nyomáson préseléssel előállított WPC kerítéslécek kétoldalasan használhatók, ugyanis mindkét oldalukon bordázottak, egyiken sűrűbben, másikon ritkábban. Többféle szín közül választhatunk, így garantáltan megtaláljuk a nekünk tetsző árnyalatot. 

Válaszd a WPC kerítésrendszert a tökéletes megjelenés érdekében!

Válaszd a kényelmes megoldást, dönts a WPC mellett akár új kerítés építését, akár a régi felújítását tervezed, ugyanis meglévő vasszerkezetre is rögzíthető! És hogy még egyszerűbbé tedd a munkát, még esztétikusabbá a végeredményt, válaszd a kerítésrendszert, amely nemcsak a léceket, hanem az építéshez szükséges valamennyi elemet és kiegészítőt tartalmazza a kerítéselemeknek megfelelő színben! 

Egyedi kerítések kivitelezésére alkalmas, ugyanis a lécek elhelyezését ízlésed szerint alakíthatod, rögzítheted vízszintesen vagy függőlegesen, de elhelyezheted átlósan is, variálhatod igényeid szerint. Rakhatod különböző magasságban, lécközökkel vagy zártan, ha még nagyobb nyugalmat szeretnél a kertedben.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.