Írd be, mit keresel:

Felejthetetlen élmény közel a fővároshoz

Általánosságban elmondható, hogy az élményeket sokkal jobban megéri gyűjteni, mint a tárgyakat. Sokszor nem is kell messzire menni ahhoz, hogy felejthetetlen pillanatokban legyen részünk. A tökéletes élményprogramok már Budapest környékén is elérhetőek, amelyek egy átlagos hétvégét is képesek teljesen megváltoztatni.
Cookta - 2024.06.16.
Felejthetetlen élmény közel a fővároshoz

Ideális választás mindenki számára

Ha a lehető legkiemelkedőbb élményt keressük, akkor az ejtőernyős tandemugrás lesz az egyik legjobb választás. Elég hozzá egy délután, de az emléke örökké velünk marad majd. Ez a program Budapest környékén is egyre népszerűbbnek számít. A tandemugrás árak is nagyon kedvezőek, köszönhetően a Tandemugrás – Millennium Tandem Team csapatának. Ha valaki szereti az izgalmakat és valami újdonságra vágyik, akkor nem érdemes tovább keresgélni.

Egy adrenalinlöket ráadásul számtalan helyzetben jelenthet nagy segítséget. Rohanó világunkban egyre nagyobb problémát jelent a stressz, a pihenés hiánya. Ez egy nagyon rossz spirál, amiből sokszor nehéz kijönni. Egy hatalmas adrenalinbomba segíthet a helyzeten. Egy különleges, extrém élmény hosszú ideig velünk marad majd, pláne az első alkalom, ami garantáltan felejthetetlen lesz. Ez egyáltalán nem véletlen, hisz több ezer méter magasból fogunk kiugrani egy repülőből.

Az élményprogramok csúcsának számít az ejtőernyős tandemugrás. 3500 méter magasból csodálhatjuk meg az alattunk elterülő világot, a felhők közé vethetjük ki magunkat és az egész eget meghódíthatjuk. Kell ennél több? Egykönnyen nem lehet elfelejteni az ejtőernyőzés élményét, hosszú idő múlva is, ha visszagondolunk rá, garantáltan beindul megint az adrenalin termelése és a stressz is elmúlik. 

Közel a fővároshoz ugorhatunk

Fontos tudnivaló, hogy a nemzetközi repülőjáratok miatt Budapest körülbelül 50 kilométeres körzetében korlátozott a légtér. Emiatt a Dunaújvárosi Repülőtérre kell utazni ahhoz, hogy kipróbáljuk az ejtőernyős tandemugrást. A fővárosból az M6-os autópályán 40 perc alatt eljuthatunk a helyszínre. Csodálatos környezetben ugorhatunk ki és hódíthatjuk meg a légteret. 

Az egész napot sem fogja felölelni, így összeköthetjük egy Duna-parti kirándulással is. A tapasztalat azt mutatja, ha valaki egyszer kipróbálja, utána még többször visszatér majd egy-egy ugrásra. Még arra is van lehetőség, hogy minden héten ejtőernyőzzünk.

Szabadesés maximális biztonságban

Profi tandemugró pilótákkal ugorhatunk együtt, akik már hosszú évek óta ezzel foglalkoznak. Semmilyen alapképzésre vagy orvosi vizsgálatra nincs szükség. A felkészülés során 15-20 perc alatt elmondják a szakemberek a legfontosabb részleteket, információkat. A felszerelést is megfelelően ránk adják. A repülőn, közvetlenül az ugrás előtt is elmondják a legfontosabb tudnivalókat. A tandemugrás ma már bárki számára elérhető és garantáltan maradandó élmény lesz.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.