Írd be, mit keresel:

Új, teljesítményoptimalizált Dell szerverek rendelhetők

A legnagyobb gyártók folyamatosan fejlesztik a szervercsaládjaikat, az újabb generációs Intel és AMD processzoroknak köszönhetően újabb generációs kiszolgálók kerülnek a rack szekrényekbe, szerverszobákba. A különböző technológiai fejlesztéseknek köszönhetően mindig hatékonyabb szervereket használhatnak a vállalatok és a kiválasztásnál már nem csak a puszta teljesítménynövelés az egyedüli szempont.
Cookta - 2024.06.21.
Új, teljesítményoptimalizált Dell szerverek rendelhetők

Okos megoldásokból sosem elég

Ha megnézzük a Szerver.hu Dell szerver kínálatát, akkor olyan vadonatúj praktikus, teljesítmény optimalizált termékekkel is találkozhatunk, mint a PowerEdge T160, T360, valamint R260 és R360 modellek. Ezek a megoldások ötvözök a nagy sűrűségű, energiahatékony számítástechnikát a kompakt, környezetbarát kialakítással. Ezzel skálázhatóságot, megbízhatóságot és rugalmasságot kínál a Dell Gen16 szervergeneráció a különböző működési környezetekhez és munkafolyamatokhoz.

Robosztus telepítési szolgáltatásokkal, fejlett biztonsági opciókkal és nyílt rendszermenedzsmenttel rendelkeznek. Ezzel valóban egyszerűbb és könnyebb lesz a telepítés, a karbantartás is hatékonyan megoldható, valamint a védelem és biztonság is egy következő szintre emelkedik. A PowerEdge T160 és az R260 a kisvállalkozások és a távoli irodák számára jelenthet kiváló megoldást. Kifejezetten úgy tervezték ezeket a modelleket, hogy az elődök teljesítményének akár a kétszeresét képesek legyenek biztosítani úgy, hogy sokkal kisebb fizikai helyet foglaljanak. A T160 esetében ez 42%-kal, az R260-nál pedig 24%-kal kisebb helyigényt jelent.

Fontos kihangsúlyozni, hogy ez a csökkenés nem megy se rövid, se hosszú távon a teljesítmény vagy a tartósság rovására. A T160 elkészítéséhez már 27%-ban újrahasznosított acélt használnak. Mind a kettő Intel Xeon E-2400 processzorral van szerelve, ami a modern, adatintenzív alkalmazások igényeinek is megfelel. A T160 azon kisebb irodák számára ideális választás, amelyek valós idejű feldolgozást szeretnének végezni, de nem szeretnék rack szekrénybe szerelni a szervert.

Nagyobb teljesítményű megoldás is elérhető

Ilyen például a Dell PowerEdge T360, ami egy egyszerűen kezelhető toronyszerverrel felel meg a fejlődő számítási igényeknek. Szintén a legújabb Intel Xeon E-2400 processzorokkal épül, de van lehetőség redundáns tápegységgel rendelni. Támogatja a csökkentett késleltetést és a zökkenőmentes skálázhatóságot, hogy a számítási képességeket minden gond nélkül a következő szintre tudjuk emelni. A T360 energiatakarékos dual tápegységgel, léghűtéses ventilátorokkal és Hot-Plug diszkekkel van felszerelve, hogy hosszú távon is biztonságosan és megbízhatóan működjön.

A fenntartható megoldások jelentik a jövőt

Az élet valamennyi területén előtérbe kerültek a környezetbarát, energiahatékony berendezések, eszközök és kiegészítők. Ma már a legnagyobb gyártók is ezeket a megoldásokat keresik. Ezért sem számít meglepetésnek, hogy a szerverek fejlődése is ebbe az irányba halad. Egyre több olyan termék érkezik, aminek egy bizonyos része újrahasznosított anyagból készül, energiahatékonyan működik és a fizikai mérete is csökken. A Dell teljes vállszélességgel kiáll a fenntarthatóság és karbonkibocsátás csökkentése mellett, a legújabb Gen16 szervereket ennek tükrében tervezték.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.