Eddig ugyancsak elkényeztetett minket az idó - vagy az már irreális, hogy 20 fok legyen novemberben? -, mindenesetre érdemes felkészíteni a szervezetünket és az immunrendszerünket, hogy ellenállóbb legyen, ha jön a hűvösebb idő, a megfázások és a bacik, vírusok szezonja. Jobb megelőzni, mint kúrálni, amit természetesen és nagyon finom kis italokkal is megtehetünk.
Fűszeresek, édesek, kényeztetők, mindehhez szuperegészségesek és nagyon jótékonyak ezek az immunerősítő italok, amelyek otthon és nagyon egyszerűen elkészíthetőek. Két forró finomság és egy reggeli turmix, amit érdemes rendszeresíteni a napi rutinban, mert nagyon meghálálja a szervezetünk és főleg immunrendszerünk – ellenállóbbak leszünk, és jó eséllyel elkerülhetjük velük az olyan nagyon bosszantó őszi-téli meghűléseket, náthákat.
Gyömbértea
A gyömbér csodás dolog, isteni finom, nagyon jó fertőtlenítő és immunerősítő, felpörgeti az anyagcserét, vértisztító, egy kis citrommal, mézzel már önmagában is nagyon hatékony és finom teának megfőzve, de kurkumával és borssal felturbózva is érdemes kipróbálni, mint ebben a receptben >>
Kurkumás tej
A kurkuma a gyömbérhez hasonló fűszernövény, nálunk leginkább szárítva és porrá őrölve kapható. Természetes méregtelenítő, tisztító hatású, felpörgeti az anyagcserét, így segíti az emésztést, rendszeres fogyasztása segít a diétában, emellett erősíti az immunrendszert, jótékonyan hat megfázás és köhögés esetén is, és nagyon finom tejjel összefőzve, mint ebben a receptben >>
Immunerősítő turmix
Ennek az italnak az erejét a virágpor adja, ami minden drogériában beszerezhető, és már napi 1 kanálkával klasszul ellenállóvá tesz. Turmixba téve némi gyümölccsel és folyadékkal pofonegyszerű és gyors, nem mellesleg isteni finom napindító vagy uzsannaital lehet – videós receptünket itt találjátok >>