Írd be, mit keresel:

Pénztárcakímélő tippek hétvégi nagybevásárlásra

A nagyobb bevásárlás jó dolog, sokkal költségkímélőbb tud lenni, mint ha napi szinten találnánk ki, mit vegyünk épp az aktuális ebédhez, vacsorához. Egy okosan feltöltött kamra és hűtő sokat spórolhat. Csak tervezni kell!
Cookta - 2016.03.19.
Pénztárcakímélő tippek hétvégi nagybevásárlásra

Terv, terv, terv!

Nem lehet elégszer elmondani, hogy mindig érdemes nemcsak bevásárlólistát, de a heti menüt is eltervezni. A tervezés szinte kizárja, hogy felesleges dolgokat vásároljunk, a lista pedig azt, hogy hirtelen elcsábuljunk.

Ne csak szemmagasságban vizslassuk a polcokat!

A legdrágább termékeket cselesen szemmagasságban helyezik a polcokra a legtöbb boltban, pont azért, hogy megragadja a vásárlók tekintetét. Pár sorral feljebb vagy lejjebb sokkal olcsóbban megtalálhatjuk a nekünk épp fontos termékeket.

Forrás:
iStock

Szezonalitás!

A szezonális dolgok helyiek, nem utaznak annyit a világban, kevesebb költség csapódik a végső árhoz, ráadásul környezettudatos is, ha ezeket választjuk, mert egyrészt nem támogatjuk a sok utaztatást és felesleges üzemanyag-fogyasztást, ami a szállítás kötelező eleme, másrészt segítjük ezzel a választással a helyi gazdákat, termelőket. És még a pénztárcánk is jobban jár!

További tippek, trükkök pénztárcabarát vásárláshoz >>

Forrás:
iStock

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.