Írd be, mit keresel:

5 érv a tészta mellett, hogy bűntudat nélkül ehessük

Spagetti, ravioli, canneloni, pizza, gnocchi – az olaszok tésztát esznek tésztával, ami a hétköznapi embert aggodalommal tölti el, elvégre tele van szénhidráttal. De miért nem híznak el az olaszok?!

Ők sem a genetikájuknak köszönhetik, pedig szinte minden nap esznek tésztát. Az Experimental Biology 2016 több kutatása is rámutatott arra, hogy a gyakran bűnösnek és szénhidrátbombának kikiáltott tészta hizlal-e egyáltalán. Jöjjön 5 tudományosan bizonyított érv, hogy miért érdemes tésztát enni, és hogy miért ne legyen bűntudatunk tésztaevés után! >>

Cookta - 2016.04.19.
5 érv a tészta mellett, hogy bűntudat nélkül ehessük

Forrás:
iStock

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.