Írd be, mit keresel:

Youtyúk, a tyúk, aki csak neked tojik

Friss házi tojás egyenesen a gazdáktól, boldog tyúkoktól azoknak, akiknek nem mindegy, milyen tojás kerül az asztalukra és az ételeikbe – a közvetítő pedig a Youtyúk, egy nagyon jópofa és ötletes vállalkozás.

Mi friss és megbízható helyről származó tojást szeretnénk, a gazdák pedig eladni a friss tyúktojást, de hogyan jut el hozzánk? A kapcsolatot az internet teremti meg, pontosabban a Youtyúk oldala: egy olyan együttműködésről van szó, ami jó a gazdának, jó a boltosnak és jó a vevőnek is.

A tyúkoktól származó tojásokhoz úgy jutunk, hogy a Youtyúk oldalán kiválasztjuk elsőként azt a családot, akinek örökbe fogadjuk a tyúkjait, így ők ezután nekünk tojják majd a tojásokat. Hogy mennyi tyúkot választunk, attól függ, hetente mennyi tojásra van szükségünk. Ennek kiszámítása is egyszerű a Youtyúk oldalán. Ezután már csak azt kell eldöntenünk, hol vesszük át a hetente frissen érkező tojásokat.

A Youtyúkról és kitalálóiról itt olvashattok, nagyon érdekes! >>

Cookta - 2016.04.25.
Youtyúk, a tyúk, aki csak neked tojik

Forrás:
iStock

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.