Janet Best, a Sugar Bakers Bakery tulajdonosa egy nagyon izgalmas projektbe vágta a fejszéjét – ami tulajdonképpen már művészeti ág is lehetne.
A hölgy vegyszermentes ehető virágokat termeszt, majd cukorköntösbe zárja a virágfejeket, amit cukorgyöngyökkel, színes kristálycukorral és egyéb izgalmas holmikkal kombinál. A látvány pedig szemet gyönyörködtető!
Mi még sajnos nem kóstoltuk – habár vizuálisan talán amúgy is nagyobb élményt nyújtanak ezek a cukorcsodák –, de ha ti szívesen tennétek vele egy próbát, nyalókáit 20 dollár körüli összegért megvásárolhatjátok, illetve megrendelhetitek a webshopjukon, ahol még kicsiny hazánkba is szíves-örömest szállítanak.
Hogy megéri-e a fáradozást, illetve a – valljuk be – nem kicsi összeget, nem tisztünk eldönteni, de szívesen biztatunk titeket arra, hogy tegyetek vele egy próbát, és készítsétek el otthon. Figyelem, csak az alaposan megmosott, vegyszermentes, ehető virágokat használjátok!
Nektek hogy tetszik?
(Via: mymodernmet)