Írd be, mit keresel:

Nyalókába zárt virágok

Janet Best, a Sugar Bakers Bakery tulajdonosa egy nagyon izgalmas projektbe vágta a fejszéjét – ami tulajdonképpen már művészeti ág is lehetne.

A hölgy vegyszermentes ehető virágokat termeszt, majd cukorköntösbe zárja a virágfejeket, amit cukorgyöngyökkel, színes kristálycukorral és egyéb izgalmas holmikkal kombinál. A látvány pedig szemet gyönyörködtető!

Cookta - 2016.05.03.
Nyalókába zárt virágok

Forrás:
Sugar bakers bakery

Mi még sajnos nem kóstoltuk – habár vizuálisan talán amúgy is nagyobb élményt nyújtanak ezek a cukorcsodák –, de ha ti szívesen tennétek vele egy próbát, nyalókáit 20 dollár körüli összegért megvásárolhatjátok, illetve megrendelhetitek a webshopjukon, ahol még kicsiny hazánkba is szíves-örömest szállítanak.

Forrás:
Sugar bakers bakery

Hogy megéri-e a fáradozást, illetve a – valljuk be – nem kicsi összeget, nem tisztünk eldönteni, de szívesen biztatunk titeket arra, hogy tegyetek vele egy próbát, és készítsétek el otthon. Figyelem, csak az alaposan megmosott, vegyszermentes, ehető virágokat használjátok!

Nektek hogy tetszik?

(Via: mymodernmet)

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.