Írd be, mit keresel:

Mi a különbség a hétköznapi és a hipszter éttermek között?

Az eltérés még minket is meglepett. Azzal persze mindannyian tisztában vagyunk, hogy a tálalás rendkívül fontos, hiszen egy szépen tálalt étel meghozza az étvágyat, míg egy nem megfelelően tálalt el is veheti azt. Konklúzió: létezik jó és rossz tálalás. De létezik külön „kasztonkénti” is? Nagyon úgy tűnik.

Az elmúlt pár évben a hipszterség fogalma hozzánk is begyűrűzött. Aki résen volt/van, ezt a réteget kiszolgálva éttermet, szórakozóhelyeket, pékségeket nyitott. Ezeken a helyeken pedig nagyon szívesen „bandáznak” a hasonlóan gondolkodó, öltöző, illetve kultúrával foglalkozó fiatalok.

Cookta - 2016.05.04.
Mi a különbség a hétköznapi és a hipszter éttermek között?

Forrás:
Buzzfeed

A – gyakorlatilag – számukra létrehozott vendéglátóegységek külön tálalási ötleteket is kieszközöltek, melyek között igen meghökkentő dolgokkal is találkozhatunk. De való igaz, hogy manapság az éttermekben nem elég, hogy finom az étel, amit felszolgálnak, küllemre is meg kell felelnie az aktuális trendeknek is. Ami – valljuk be – ebben az esetben sokszor inkább vicces és többnyire felesleges.

Forrás:
Buzzfeed

Szerintetek nem túlzás ez?

(Via: Buzzfeed)

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.