Írd be, mit keresel:

8 érdekes tény a McDonald’s-ról, amit eddig nem sejtettünk

A világ egyik legnagyobb gyorsétterem-hálózata, és bár többször támadták és sok ellenérv merült fel ellene, népszerűsége töretlen, igaz, látványosan igyekszenek tenni az egészségesebb, jobb ételekért.

A hatalmas cég elképesztő mennyiségű ételt forgalmaz, rengeteg alkalmazottja van, és bár az a filozófia, hogy mindenhol hasonló a kínálat, azért vannak eltérő menük, italok és desszertek, amelyek egyes országonként változnak.

Érdekes számokra és tényekre bukkant a Vous.hu: tudjátok-e, melyik volt az első étel, amit forgalmaztak (nem, nem hamburger!), mennyi kávé fogy egy nap alatt az összes Mekiben a világon? Ebből a színes, képes összeállításból kiderül >>

Cookta - 2016.05.06.
8 érdekes tény a McDonald’s-ról, amit eddig nem sejtettünk

Forrás:
iStock

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.