A csirkét mindenki szereti, a grillcsirkét meg pláne. Általában rizzsel, krumplival vagy nagy ritkán szendvicsben fogyasztjuk, egy kis salátával. Pedig mennyi isteni variáció készíthető még belőle!
Az alábbi videóban 5 szuper ötletet, illetve receptet gyűjtöttek nekünk össze, az elkészítésüket pedig meg is mutatják. Mi nehezen tudunk dönteni a tésztás, a salátás, a szendvicses, tacós vagy a babos verziók között. Egy dolog azonban mindegyikben közös: ez pedig az előre beolajozott, besózott és borsozott csirkemell, grill-lapon sütve.
Nézzétek csak!
Szendvics a gyorsételek kedvelőinek
Humusz, bagett, rukkola, csirke és cékla
Saláta az egészséges ételek szerelmeseinek
Pirított dió, salátamix, ribizli, csirke és reszelt sajt
Taco a nemzetközi konyhák imádóinak
Fekete bab, csirke, kukoricasalsa, avokádó és egy jó pofa sör
Babos egytálétel a extrém ízek rajongóinak
Fehérbab, grillezett citrom, csirke, olívaolaj
Tészta a mediterrán konyhával szimpatizálóknak
Tészta, paradicsom, hagyma, kecskesajt, ecetes paprika, csirke
Kell ennél több?
(Fotó: flickr – Taz)