A jó olasz pizzatészta lelke a minőségi liszt és a friss élesztő, egy kis olívaolaj és a türelem, hogy kellő időt adjunk a tésztának a kelésre. Mutatjuk a tökéletes tésztareceptet és az elkészítés folyamatát videón!
Természetesen nagyon fontosak a megfelelő arányok, mi e szerint a recept szerint készítettük:
Hozzávalók:
A teljes receptet itt találod >>
További pizzás recepteket pedig itt >>
A mindenki által ismert és kedvelt klasszikusok mellett a könyvben olyan ötletes receptek is helyet kaptak, mint amilyen a lepénykenyérből készült lusták pizzája, vagy a török, a teljes kiőrlésű, a serpenyős és a burgonyás pizza. A csábító illatú, ropogós, friss és ínycsiklandó tésztát tízóraira vagy uzsonnára, a buli fénypontjaként vagy a családi ebéd főfogásaként is fogyaszthatjuk. A pizzát mindenki szereti, ha pedig saját magunk készítjük el, akkor kétszer olyan finom.