Írd be, mit keresel:

Pénteken nyit Jamie Oliver budapesti étterme

A Pucér szakács első budapesti étterme, holnaptól a Budai Várban várja az éhes vendégeket. Facebook oldalukon a napokban a következőket posztolták.

"Május 20-án nyitunk, online asztalfoglalási rendszerünket is ezzel egy időben nyitjuk meg. Köszönjük a türelmeteket!"

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel valószínűleg még egy darabig várnunk kell, ha asztalhoz szeretnénk jutni, de egy-két információt már így is kaphatunk az étlapról, árakról, sőt képeket is nézhetünk az ételekről, illetve az étteremről, ha felmegyünk a Jamie's Italian Budapest közösségi oldalaira.

Ahogy a neve is elárulja, főleg olasz ételekre számíthatunk, habár pizza egyelőre nem szerepel az étlapon, a közel 40 szezonális étel közül biztosan mindenki megtalálja majd a neki tetszőt. A főételek 3850-8660 forint között mozognak , ami ugyan nem annyira kedvező, mint ahogy korábban beharangozták, de biztosak vagyunk benne, hogy megérnek majd egy misét.

Cookta - 2016.05.19.
Pénteken nyit Jamie Oliver budapesti étterme

Forrás:
Jamie’s Italian Budapest

Árak:

  • Kenyerek (pl.: bruscetta) és egyéb előételek: 1135-2790 Ft
  • Főételek (pl.: steakek, burgerek, szárnyasok, halak): 3850-8660 Ft
  • Tészták (pl.: arrabbiata, bolognai, carbonara): 2200-2800 Ft
  • Gyerekételek (pl: miniburger, spaghetti mini húsgolyóval): 2500-2675 Ft
  • Desszertek (pl.: pavlova torta, tiramisú, polenta-torta): 2100-2310 Ft
  • Gyerek desszertek (pl.: brownie, gyümölcs, fagyi): 480 Ft

(Via: Pénzcentrum)

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.