Írd be, mit keresel:

Rendeljünk hamburgert cseten!

Úgy tűnik, hogy az egyik legnagyobb gyorsétteremlánc is beépíti a közösségi médiát a rendelési folyamataiba. San Franciscóban jelentették be ezt az újdonságot. A Facebook egy „Bots for Messenger” platformot indít, melynek segítségével a csatlakozó cégektől – profiljuknak megfelelően – ételt vagy akár virágot is rendelhetünk majd cseten keresztül.

Mivel már amúgy is mindenki a Facebookot használja hírolvasásra, csetelésre és még megannyi más hasznos dologra, ez tényleg egy szuper felület lehet majd az ételrendelésekhez. Nemrég a Burger King is bejelentette, hogy a Facebook Messengert használja majd a rendelésekhez, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók kapcsolatba lépjenek üzleteivel: információkat kapjanak, választhassanak a menüpontok között, és persze előre megrendelhessék a kiszemelt ételeket a kiválasztott étterembe.

Erről egy demót is készítettek, amelyben bemutatják, hogyan működik majd ez a szolgáltatás.

Cookta - 2016.05.19.
Rendeljünk hamburgert cseten!
  • Kiválasztjuk az ételt
  • Bejelöljük, hogy menüben kérjük-e
  • Végül kiválasztjuk a hozzánk legközelebb eső éttermet

(Via: eater, fotó: flickr – chlsgraphy)

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.