Írd be, mit keresel:

Desszert húsimádóknak

Míg az édes cukorkákat és nyalókákat sokan kedvelik, addig egy sós „édesség” sokaknál kiverheti a biztosítékot. Pedig ha belegondolunk, valamivel egészségesebbnek is tűnnek, mint „csupa cukor” társaik. De ha sósak, nevezhetjük őket egyáltalán édességeknek?

Ha valamilyen sós élelmiszer cukorköntösbe van zárva, miért is ne?

Mi nagyon kedveljük, ha édes és keserű, édes és savanyú és persze édes és sós ízek keverednek egy ételben. Ettől sokkal izgalmasabb lesz az összhatás. Így amikor megláttuk ezeket a baconös nyalókákat, azonnal meg akartuk kóstolni!

Cookta - 2016.05.23.
Desszert húsimádóknak

Forrás:
trendhunter

Habár itthon még nem találkoztunk ilyennel, és sajnos az oldalon – ahol rátaláltunk –, nem mellékelték a nyalánkság receptjét, nagy valószínűséggel annyi lehet a trükk, hogy a szalonnákat feldarabolják, ropogósra pirítják, majd egy pálcikára szúrják, és megforgatják cukormázban.

Ti kipróbálnátok?

(Via: trendhunter, fotó: flickr – Stijn Hosdez)

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.