Míg az édes cukorkákat és nyalókákat sokan kedvelik, addig egy sós „édesség” sokaknál kiverheti a biztosítékot. Pedig ha belegondolunk, valamivel egészségesebbnek is tűnnek, mint „csupa cukor” társaik. De ha sósak, nevezhetjük őket egyáltalán édességeknek?
Ha valamilyen sós élelmiszer cukorköntösbe van zárva, miért is ne?
Mi nagyon kedveljük, ha édes és keserű, édes és savanyú és persze édes és sós ízek keverednek egy ételben. Ettől sokkal izgalmasabb lesz az összhatás. Így amikor megláttuk ezeket a baconös nyalókákat, azonnal meg akartuk kóstolni!
Habár itthon még nem találkoztunk ilyennel, és sajnos az oldalon – ahol rátaláltunk –, nem mellékelték a nyalánkság receptjét, nagy valószínűséggel annyi lehet a trükk, hogy a szalonnákat feldarabolják, ropogósra pirítják, majd egy pálcikára szúrják, és megforgatják cukormázban.
Ti kipróbálnátok?
(Via: trendhunter, fotó: flickr – Stijn Hosdez)