Kezdők is bátran nekiállhatnak ennek a csupacsoki sütinek: elronthatatlan, percek alatt összeállítható, nem kell keleszteni, nyújtani, tölteni, csak 8-10 perc alatt megsütni!
Ebben a brownie-ban négyszer annyi csoki van, mint liszt – ettől olyan omlós. Akkor igazán jó, ha még lágy a közepe, ez jól ellenőrizhető is, ha muffinformákban sütjük, ráadásul így nagyon gyorsan el is készül. A legfinomabb még langyosan, egy kis fagylalt kíséretében, de szezonban a friss eper is jól illik ehhez az étcsokis sütihez.
Brutális brownie muffinformában
Hozzávalók:
Elkészítés: A csokit és a vajat gőz fölött megolvasztjuk, kicsit hűlni hagyjuk.
A tojásokat a porcukorral habosra keverjük. Lassan, folyamatosan kevergetve hozzáadjuk a vajas csokit és a lisztet is, csomómentesre keverjük.
A muffinformákat kikenjük, lisztezzük, majd egyenletesen elosztjuk benne a csokis masszát.
Előmelegített sütőben 200 fokon 8-10 perc alatt megsütjük, hogy még folyós legyen a belseje.
A receptet és a fotót Dobai Kitty küldte. Köszönjük!
Ha te is szívesen neveznél a receptversenyre, itt megteheted >>