Írd be, mit keresel:

Japán viaszételek, amiket eléggé megkívántunk

Persze nem ehetőek, de a látvány annyira realisztikus, hogy első ránézésre simán elhinnénk, hogy a ráktempura vagy a friss és ropogós saláta valódi. Ezeket az elképesztő ételeket Gujo városában készítik, és egy idős japán ételművész most be is mutatja egy videóban, hogyan lehet olvasztott viasszal, vízzel és persze remek kézügyességgel ilyen látványos „ételeket” létrehozni.

Habár a videó igencsak hosszú, és sajnos egy szót sem értünk belőle, mégis érdemes végignézni, mert okozhat meglepetéseket. Aki unalmasnak találja, pörgessen bele, mert a java csak a videó fele után következik!

Cookta - 2016.06.09.
Japán viaszételek, amiket eléggé megkívántunk

(Fotó: flickr – Oimax)

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.