Írd be, mit keresel:

Az élet ízei – egy fantasztikus főzős film

Egy csodás filmet szeretnénk megosztani veletek. Szeretetről, nagylelkűségről, hitről, sikerről, kitartásról és emberségről szól, rengeteg főzéssel és finomsággal, nem győzünk betelni vele. A teljes filmet belinkeltük, hogy ti is élvezhessétek.

Cookta - 2016.06.21.
Az élet ízei – egy fantasztikus főzős film

India és Franciaország, más életmód és más konyha, mégis összefonódhat, ha kölcsönösen elég nyitottak vagyunk. Az omlettől a Michelin-csillagokig, a vadon szedett ribizlitől a párizsi luxusétteremig, a nyüzsgő piactól a trendi éttermekig nem is olyan hosszú az út – és még az is lehet, hogy érdemes visszafordulni… 

Akik szeretnek főzni, biztosan imádni fogják, de azoknak is ajánljuk, akiknek épp rossz a kedvük: felemelő, kedves, csupa szeretet film – rengeteg fűszerrel, illattal, szenvedéllyel. És szerelemmel… 🙂

Objektum doboz

A producerek egyike Steven Spielberg volt, a filmet pedig – többek között – a Csokoládé, a Hacsi és az Árvák gyermeke rendezője, Lasse Hallström készítte.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.