A napokban már írtunk nektek erről a könnyű nyári fogásról – a kukoricáról. Főzhetjük, süthetjük, grillezhetjük, és variálhatjuk mindenféle földi jóval. De a most következő videótól még a szemünk is könnybe lábadt.
Édes kukorica, krémes máz, ropogós szalonna. Kell ennél több? Kizárt, legfeljebb még több kukorica.
Először is készítsük el a ranch dressinget!
- 1/2 pohár író vagy joghurt
- 1/3 pohár majonéz
- 2 evőkanál petrezselyemlevél
- 1/2 teáskanál reszelt vöröshagyma
- só, őrölt bors
- 1 gerezd fokhagyma
- A fokhagyma kivételével minden alapanyagot dobjunk a turmixgépbe, majd öntsük át egy lezárható dobozba, vágjuk félbe a fokhagymát, majd dobjuk bele a keverékbe, és hagyjuk állni egy ideig a hűtőszekrényben.
- Fektessünk szorosan egymás mellé baconszeleteket egy tepsiben.
- Kenjük meg a kukoricákat – szépen sorban – a szósszal, majd fektessük őket rá a szalonnákra, és csavarjuk fel őket – jó szorosan.
(Via: Delish)