Írd be, mit keresel:

Várólistás édesség: rozés gumimacikért őrül meg a világ

Sokszor kiakadunk azon, hogy az emberek mennyire meg tudnak őrülni egy-egy tárgyért, termékért, képesek érte sorbaállni, várakozni órákig, letáborozni egy bolt előtt, hogy hozzájussanak a limitált darabok egyikéhez.

Cookta - 2016.07.04.
Várólistás édesség: rozés gumimacikért őrül meg a világ

Úgy tűnik azonban, hogy most egy újabb égi manna hullott le közénk, és annak ellenére, hogy frissen került a piacra, már most 680 ember vár arra, hogy megízlelhesse, ugyanis pikk-pakk el is fogyott ez az édes kis csemege – olvasható a Vous magazin oldalán.

Objektum doboz

Ez a „boros” édesség a Sugarfina tulajdonosának agyából pattant ki, akinél egyébként is számtalan különlegesség található. A gumicukrokra is specializálódott bolt összeállt egy bortársasággal, akik a Whispering Angel rozébort is forgalmazzák, és a kettő ötvözéséből született meg ez a rózsaszín csoda. Persze a gumimacik nem alkoholosak, csupán a bor aromáját érezni bennük. A termék kedden került a webshopba, pillanatok alatt szétkapkodták, a rendszer összeomlott a túlterheltségtől, és jelenleg a Mashabla szerint 680 ember vár a sorára, hogy hozzájuthasson a gumimacikhoz.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ti megkóstolnátok?

A teljes cikk az alábbi linken érhető el!
 

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.