Írd be, mit keresel:

Legózzunk gumicukorral!

Két dolog van, amit minden gyerek imád: a legó és a gumicukor. Ha a kettőt ötvözzük, akkor biztosan levesszük a kicsiket a lábukról. A felnőttek szigorú mondása, mely szerint „ne játsszunk az étellel”, erre a nyalánkságra egy kicsit sem vonatkozik.

Cookta - 2016.07.06.
Legózzunk gumicukorral!

Amire biztosan szükségünk lesz, az egy szilikonos legó jégkockatartó, amit már szerencsére számtalan webshopban beszerezhetünk. Ha ez megvan, akkor már csak el kell készítenünk a kedvenc házi gumicukrunkat, kiönteni a formákba, majd lefedni egy igazi lególappal. Ugye mindenki őrizgeti még a gyerekkori legóit?

Objektum doboz

A házi gumicukor receptjét itt találjátok!
 

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.