Írd be, mit keresel:

Ne csak hordjuk, együk is az ékszereket

Emlékeztek még, hogy kiskorunkban nagy előszeretettel hordtuk a gyűrűnyalókákat és cukorból készült karkötőket? Mi lenne, ha azt mondanánk: nem kell visszamennünk az időben ahhoz, hogy ilyet  ̶e̶g̶y̶ü̶n̶k̶ hordjunk?

Cookta - 2016.07.13.
Ne csak hordjuk, együk is az ékszereket

Egy Breanne nevű ékszerkészítő – aki egyben cukrász – az Instagram legújabb sztárja. Kihasználta ugyanis tehetségét, és vegyítette a két területet: elkészítette a cukorgyűrűket, amiket eladásra is bocsátott – írja a Popsugar. Igen, ez a lány EHETŐ gyűrűket készít! Kiskorotokban biztosan ti is mindig az ujjatokra tettétek a kis karikacsipszeket, amiket aztán leettetek az ujjaitokról. Most ezekkel az édes ékszerekkel is ugyanezt kell tenni!

Objektum doboz

További képek a Vous magazin oldalán érhetőek el!

 

 

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.