Írd be, mit keresel:

Itt a legújabb gasztrotrend: igyunk aranytejet!

Kurkuma, kókuszolaj és mandulatej – a gasztrotrendek követőinek ezek már biztosan ismerősen csengenek, hiszen most nagyon „divatos” ételeknek számítanak. De mi lenne akkor, ha összekevernénk őket? Szuperegészséges ARANYTEJ!

Cookta - 2016.07.15.
Itt a legújabb gasztrotrend: igyunk aranytejet!

A legújabb varázsital, a káprázatos aranytej tehát mandulatejből, kurkumából és kókuszolajból áll, de más fűszerekkel is megbolondíthatjátok a sajátotokat – írja a Women's Health. Szuperül passzol az ízvilágához a fekete bors, a gyömbér vagy akár a fahéj. Bár a legtöbben még nem hallottunk róla, az aranytej nem új keletű találmány, ugyanis a kínai orvoslásban már évszázadok óta használják, mivel az ital csökkenti a gyulladásokat, erősíti az immunrendszert és javítja az emésztést. Talán még egészségesebb is, mint a citromos víz?

Objektum doboz

Az aranytejről bővebben a Vous magazin oldalán olvashattok, ahol a tej elkészítésének receptjét is megtaláljátok!

 

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.