Írd be, mit keresel:

Érezd magad otthon – egy kellemes gasztrofilm nyári hétvégére

Aki szereti a könnyed, kellemes mozikat, annak szívből ajánljuk az Érezd magad otthon című francia filmet, ami nemcsak kellemes nyári „limonádé” film, de nagy szerepet kap benne a főzés és az evés is.

Cookta - 2016.07.16.
Érezd magad otthon – egy kellemes gasztrofilm nyári hétvégére

Történik ugyanis, hogy egy francia család nyaralásként otthont cserél egy török famíliával. A legjobb dolog felfedezni egy idegen, új várost, ha egy lakájos, kellemes otthonból tehetjük ezt. Csakhogy a francia családfő az elutazás előtt megtudja, hogy cégük új tulajdonos kezébe került, és hamarosan elbocsájtják, így most nem célszerű elutazniuk. A cserét már nem lehet lemondani, érkezik a török család, de ők is otthon maradnak, saját kertjükben kempingeznek, illetve átköltöznek a kerti kis faházba – és kezdődnek a bonyodalmak… 

A két világ, a két kultúra és a két család elsőre nagyon különbözőnek tűnik. A török családfőről kiderül, hogy étterme van, és a francia konyhával szeretne mélyebben megismerkedni, így sok főzés, piacozás, evés is helyet kap a filmben, de párhuzamos szálakon mindegyikőjük életében sorsfordító lesz az együtt eltöltött idő.

Nézzétek, szeressétek, szívből ajánljuk!

Objektum doboz

Érezd magad otthon gasztrofilm

Forrás:
www.flachfilm.com

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.