Írd be, mit keresel:

Egy kellemes limonádé, de film – nyári kikapcsolódáshoz

Nyáron nemcsak az iható limonádékat szeretjük, hanem a nézhetőeket is, vagyis azokat a kedves, kellemes, lazulós filmeket, amelyek kellemesen édeskések, jó, akár sziruposak is. És persze van benne főzés! Ez az Álmaimban, amit most cikkünkben teljes terjedelmében megnézhettek videón!

Cookta - 2016.08.02.
Egy kellemes limonádé, de film – nyári kikapcsolódáshoz

Adott egy fiatal, csinos, magányos lány olasz felmenőkkel, aki megörökli a családi éttermet. Ebbe a vállalkozásba menenekül, de nem is megy igazán jól a hely, és ő sem boldog. Nem érzi magáénak a helyet, de változtatni sem nagyon mer, pedig tudja, hogy nemcsak az éttermen, de az életén is fordítani kellene. 

Egy napon a csodatévő szökőkút mellett barátnője azt javasolja, dobjon pénzérmét a kútba, és kívánjon valamit. A kút másik oldalán egy csalódott, mindenből kiábrándult fiatalember, és – ahogy a mesében és az amerikai filmekben – éppen egyszerre dobják a pénzt a kútba. Érdekes fordulat veszi kezdetét: elkezdenek egymásról álmodni, nem is egyszer, az álombeli ismerkedést követően pedig egymásba szeretnek.

Forrás:
katharinemcphee.net

Nemcsak érzelmeikben, de életükben is változások indulnak: Natalie a saját képére formálja és átnevezi éttermét, ami lendületet vesz, Nick is új célokat fogalmaz meg, és a tettek mezejére lép. Este pedig alig várják az elalvást, hogy újra randizhassanak álmukban. De hogy a való életben fognak-e, az kiderül a filmből! Jó mozizást!

Objektum doboz

Forrás:
katharinemcphee.net

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.