Írd be, mit keresel:

Remek kenyerek versenye egy helyen – teszteld le!

A legkiválóbb pékségek és lelkes kenyérsütők részvételével rendezik meg a Kenyérlelke Fesztivált augusztus 20-án, ahol a kenyér szerelmeseit szeretnék összehozni, közösen sütni, kóstolni, ízekben, ismeretekben és ismeretségekben gazdagodni.

Cookta - 2016.08.20.
Remek kenyerek versenye egy helyen – teszteld le!

Szuper kezdeményezés egy remek helyszínen, Budapesten, pontosabban Budán, a Margit utca 9-ben. Ismeritek? Egy nagyon kellemes és barátságos helyszín a Rózsadomb lábánál, pár lépésre a Margit hídtól. Lesz sok finomság, házi kenyér, jó hangulat, gyerekkonyha, köves malom, búbos kemence és sok jó zene, valamint kenyérsütőverseny!

Forrás:
iStock

A verseny nem egymás ellen, hanem egymással karöltve történik, a kölcsönös elfogadás és szeretet jegyében. Tiszteletet a kenyérnek és egymásnak: ennek jegyében készítenek jobbnál jobb pékárukat több kategóriában a nevezők, a legjobb budapesti pékségek, akikkel mind megismerkedhetünk a helyszínen: itt lesznek többek között a Pékműhely, a Pipacs, a Panificio il Basilico, a Jacques liszt, a Marmorstein, az Artizán pékség, a Kiskovász pékség, a Kemence pékség és az Akademia Italia Budapest pékei, a zsűriben pedig többek között Molnár B. Tamás, a Gault & Millau főszerkesztője; Heiszler Olivér, a Tanti Michelin-csillagos séfje; Libor Mária, vagyis Limara gasztroblogger; Uj Péter, a 444.hu főszerkesztője; és Mautner Zsófia gasztroblogger, a Chili & Vanília szerzője.

A Margit utca 9. lassan fogalom, magukat közösségi térnek nevezik – érdemes megismerni, mert egyre jobb programjaik, gasztroeseményeik vannak. 

A belépés díjtalan, bővebb infók itt >> 

Forrás:
iStock

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.