Írd be, mit keresel:

Ez a Pokémon-hamburger tuti sláger lesz!

Egy ausztrál hamburgerező, a Down 'N' Out ráült a Pokémon GO körül kialakult népszerűségi hullámra, és elkészítette az első pokeburgereket. 

Cookta - 2016.08.28.
Ez a Pokémon-hamburger tuti sláger lesz!
14117675_1267318143301275_7820086229160984577_n

Forrás:
Instagram: Down 'N' Out

A fanok egyelőre három ikonikus pokémont falhatnak (ezért mondjuk pontokat nem kapna), Bulbasaurt, Charmandert és Pikachut. A foodbeast szerint a pokémonszerű hamburgerek ötlete először nem igazán volt ínyére a séfnek, Sebartian Censnek, ő ugyanis egyike volt azoknak, akik utálták a Pokémon GO-t, meg a körülötte kialakult hisztériát. A fordulat akkor állt be, amikor az ötlet miatt Cens is kipróbálta a játékot, és megtörtént vele az, ami a legtöbb emberrel: függőjévé vált a Pokémon-vadászatnak. 

A hamburgerező résztulajdonosa azt mondja, ez csak a kezdet, egyelőre tesztelik, hogy a vendégek hogyan viszonyulnak a Pokémon-menüre, és ha a a fogadtatás jó lesz, akkor további karakterek gyártásába is belekezdenek.

A terv az, hogy az első három után újabb három pokémont készítenek el, így ha minden jól megy, hamarosan Snorlaxt, Clefairyt és Voltorbot is el lehet majd majszolgatni. Egyelőre sajnos csak azoknak lesz ez opció, akik épp Sydney-ben tartózkodnak.

Objektum doboz

 

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.