Írd be, mit keresel:

Elhiszed, hogy ezek desszertek?

Milyen, amikor az építészet találkozik a gasztronómiával? Dinara Kasko elképesztően látványos alkotásai megmutatják.

Cookta - 2016.09.11.
Elhiszed, hogy ezek desszertek?

„Sok-sok ötletem és vágyam van, amik arra várnak, hogy kikísérletezzem őket. Nem akarok utánozni másokat. Szeretnék valami újat csinálni” – mondta Kasko a Soo Good magazinnak. Az ukrán séf tényleg nem megszokott dolgot csinál: építészeti terveket és geometriai alakzatokat ötvöz különböző desszertek receptjeivel.

A végeredmény pedig elképesztően pontos formák, amelyekről első blikkre senki nem mondaná, hogy ehető desszertek. De ha már tudja az ember, akkor is nehéz elképzelni, hogy ezekbe a művészeti alkotásokba valaki beleharap.

Objektum doboz

Munka közben:

Objektum doboz

Azért ízre sem lehet rossz:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Még több képért látogassatok a cukrászművész Instagramjára!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.