Írd be, mit keresel:

Unikornis-sütemény az új favorit

A Sweet Insanity Bake Shop jött elő az új őrülettel, hogy milyen jó ötlet lenne megalkotni az ehető unikorniskakit. Bizarr egy ötlet, de ettől elvonatkoztatva izgalmasan néznek ki a szivárványszínű finomságok. Ha megtetszettek, el is tudod házilag készíteni, mellékeltünk egy videót is.

Cookta - 2016.09.18.
Unikornis-sütemény az új favorit

Az ötlet onnan jött, hogy a kitaláló az édesanyjának azt mondta, szeretne olyan süteményeket készíteni, mintha azokat egy unikornis tüsszentette volna. A meglepődött mami annyit válaszolt viccesen, hogy „és mikor fogsz unikorniskakikat csinálni?”. A lánya nem vette poénra a dolgot, hanem inkább ebbe az irányba ment el. A végeredmény pedig ilyen lett.

Objektum doboz

A fura sütiket így kell elkészíteni:

Objektum doboz

Hozzávalók:

1/2 csésze vaj
1/2 csésze cukor 
3 evőkanál krémsajt
1/2 teáskanál só
1 egész tojás
1/2 teáskanál mandula kivonat
2 csésze univerzális liszt
ételfestékek és minden ehető, giccses díszítőelem

Ha valaki tényleg szeretné elkészíteni, a folyamat a videóból kiderül.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.