Írd be, mit keresel:

A sült kolbásztól a bélszínig – egy magyar filmben

Szeretjük az evős, főzős filmeket, ezért is ajánlunk időről időre gasztrofilmeket. Nos, igaz, hogy a most kiválasztott darabban sok-sok étterem, de még főzés is van, mégsem gasztrofilm – mindenesetre érdemes megnézni!

Cookta - 2016.09.25.
A sült kolbásztól a bélszínig – egy magyar filmben

Rengeteg étterem, elegáns fogások, de zsírban tocsogó kolbász és omlós bélszín, sarki kifőzde és meghitt, gyertyafényes vacsora is megfér egymás mellett a Kaméleon című magyar filmben, ami egy szélhámos fiatalemberről szól. A valaha intézetis srác hivatásszerűen csajozik, ismerkedik, udvarol, hogy az ujja köré csavart hölgyektől pénzt csaljon ki – ebből él haverjával, valamikori intézeti társával. Nem életcéljuk ez az életforma, vágyakoznak egy saját otthonra, házra, a pénz pedig már majdnem megvan, már csak egy utolsó kaland, és abbahagyják…

Sejthető, hogy ez az utolsó kihívás más lesz, mint a többi. Innentől kezdve nemcsak a bepalizott hölgyek vágyakoznak egy kis elismerésre, boldogságra, szerelemre, hanem a mi szélhámosunk is megszédül kissé.

A történet is izgalmas, a film hangulata és feszessége is tökéletes, ráadásul parádés a szereplőgárda: Nagy Ervin, Hámori Gabriella, Trill Zsolt, Csányi Sándor, László Zsolt és Kulka János játsszák a főbb szerepeket. Kellemes mozizást!

Objektum doboz

Korábbi gasztrofilmjeinket itt találjátok >>

Forrás:
iStock

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.