Írd be, mit keresel:

Így készíts otthon mozaik-szusit!

Nem ez a leggyorsabban kivitelezhető recept, de annál látványosabb a mozaik-szusi: a japán finomság már-már művészeti alkotássá alakul! Mutatjuk, hogyan lehet ilyen szépségeket otthon is készíteni.

Cookta - 2016.09.26.
Így készíts otthon mozaik-szusit!
Objektum doboz

Így néz ki a mozaik-szusi, aminek csak a saját kreatívitásunk szabhat határt. Nem mondjuk, hogy elkészítése a világ legegyszerűbb dolga, de akinek már az ujjaiban van a „tekerés”, annak nem lesz túl bonyolult feladat. Ráadásul egyre több DIY videó jelenik meg az interneten, amelyek közül két kedvencet meg is mutatunk. Az elsőt inkább a haladóknak ajánljuk, míg a második videót azoknak, akik még kezdők a szusikészítésben. Ha belevágtok, azzal számoljatok, hogy nehezetekre lesz az alkotásokat bekebelezni!

Ez a kicsit bonyolult, de nagyon látványos verziója:

Objektum doboz

Ez pedig az egyszerűbb:

Objektum doboz

Itt pedig néhány inspiráció: 

Ez az abszolút kedvenc. Szinte megenni se mernénk, annyira szép:

Objektum doboz

Egy minimalista, letisztult verzió:
 

Objektum doboz

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.