Írd be, mit keresel:

Gasztrohoroszkóp – IKREK

Személyiségedet a Merkúr uralja, ennek köszönheted, hogy kíváncsi és sokoldalú vagy, jól vág az eszed. Nyughatatlan természeted kalandokra sarkall, imádod a változatosságot, mindig pörögsz, mert tudat alatt attól félsz, lemaradsz esetleg valamiről. 

Cookta - 2016.09.30.
Gasztrohoroszkóp – IKREK

Folyton kérdezel, legendás a kíváncsiságod, mindig a történések középpontjában vagy. Remek társasági ember vagy, jó humorod és pezsgésed miatt mindig a középpontban találod magad. Mivel az Ikrek kettős jegy, gyakran egyik végletből a másikba esel, és ez az étkezésre is igaz.

Szeretsz enni, mindent megkóstolsz és kipróbálsz, megveszel mindenféle konyhai kütyüt, de csak ritkán pazarolod az időd főzésre: inkább rendelsz valamit, esetleg hideget eszel. Viszont ha vendégeket hívsz, különleges fogásokkal készülsz, kísérletezel a fűszerekkel, alapanyagokkal. Kedvenceid a tésztaételek, akár olaszos, akár ázsiai kivitelben, valamint a gyors, wokban készült fogások. Az italok közül a különleges koktélok, borokból a könnyű rozé és a muskotály illik leginkább hozzád.

Forrás:
iStock

Amit bátran fogyaszthatsz: 

Húsfélék, halak: csirke, pulyka, fehérhúsú halak

Zöldségek: zöldbab, zöldborsó, karfiol, brokkoli

Gyümölcsök: kivi, alma, gránátalma, datolya, dió, karambola

Fűszerek: petrezselyem, kapor, köménymag, ánizs, szerecsendió, csili

Receptajánlat:

Almás csirkenyárs >>

Zöldbabos-mozzarellás lepény >>

Forrás:
Kard Éva

Rózsás rozé spritz >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.