Írd be, mit keresel:

Gasztrohoroszkóp – RÁK

Személyiségedet a Hold uralja, ennek köszönhetően vagy olyan rendkívül érzékeny. Hangulatod sűrűn változik, gyakran bizonytalanodsz el olyan dolgokban is, amelyekben nem kellene. Megerősítésre van szükséged, ezért olyan társra vágysz, aki határozott, dönt és intézkedik helyetted. 

Cookta - 2016.10.01.
Gasztrohoroszkóp – RÁK

A konyhában viszont te vagy a főnök, ott nincsenek kérdések és bizonytalankodások. Igaz, hogy nem az eltervezett ételeket készíted, hanem pillanatnyi hangulatod és ihleted alapján improvizálsz, de mindig izgalmas fogások kerülnek ki a kezed alól. Nem szívesen mozdulsz ki otthonról, inkább vendéglátó típus vagy, aki nagy szeretettel és komplett menüsorral készül – a vendégek nagy megelégedésére. 

Mindent szeretsz, ami finom. Nem vagy válogatós, de a minőségre nagyon figyelsz. Imádsz csipegetni, nassolni, az édességeknek képtelen vagy ellenállni, pedig érdemes figyelni, mert a Rákok gyakran hajlamosak a hízásra. Az italok közül a könnyű fehérborok és rozék illenek hozzád leginkább, a magasabb alkoholtartalmú italokra figyelned kell, mert hamarabb a fejedbe száll, mint a többi csillagjegy szülötteinek.

Forrás:
iStock

Amit bátran fogyaszthatsz: 

Húsfélék, halak: a tenger gyümölcsei, halfélék, pulyka

Zöldségek: kelkáposzta, kelbimbó, tök, karfiol, csicsóka, uborka, gomba

Gyümölcsök: szőlő, sárgadinnye, kókusz, őszibarack

Fűszerek: mustár, kakukkfű, vanília, fahéj, zsálya, menta

Receptajánlat:

Rizottó bébispenóttal és garnélával >>

Forrás:
Mikes Márk

Tejszínes-gombás csirkemell >>

Forrás:
iStock

Kókuszpalacsinta >>

Forrás:
iStock

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.