Írd be, mit keresel:

Ilyen Disney-cukiságot biztos nem csináltál még halloweenre!

Alap, hogy halloweenre tököt faragunk, forralt bort készítünk, gumicukros szörnyeket eszegetünk, de most mutatunk egy olyan receptet, ami nemcsak nagyon egyszerű, de nagyon látványos és szörnyen cuki is.

Cookta - 2016.10.10.
Ilyen Disney-cukiságot biztos nem csináltál még halloweenre!

És a gyerekek is imádni fogják, ugyanis ezzel az egyszerű recepttel a Disney világát eleveníthetjük meg. Nem kell hozzá más, mint néhány zöld alma, műanyag pálcika (erre kell rászúrni majd az almát), karamellöntet, olvasztott fehér csokoládé, ételszínező és csokoládészirup. A legjobb az egészben, hogy akár a lurkókkal együtt is elkészíthetjük, bevonva őket a készülődés örömébe. A végeredmény pedig egy csöppet sem ijesztő, mégis nagyon halloweenes Mickey egér lesz. Próbáljátok ki ti is!

Objektum doboz

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.