Írd be, mit keresel:

Igyál egy jó Hello Kittyt!

Ha azt gondoltad, hogy nincs új Hello Kitty termék a nap alatt, akkor tévedtél. Vigyázat, nem gyerekeknek!

Cookta - 2016.10.12.
Igyál egy jó Hello Kittyt!

Ezentúl ugyanis már bort is vásárolhatunk a márka neve alatt. Ugyan nem lesz elérhető minden sarki közértben, hiszen első osztályú borról van szó, de Európa és Amerika egyes részein meg lehet szerezni a Hello Kitty-s italt. Ráadásul tényleg miőségi, ugyanis a Hello Kitty japán anyacége egy neves olasz pincészettel működött együtt, így a végeredmény szinte borítékolható volt.

Lehet rozét vagy fehérbort választani, ezeket a hivatalos Hello Kitty étteremben és egy kaliforniai olasz vendéglőben, az Antonello Ristorantéban is meg lehet kóstolni. Itt ráadásul speciális Hello Kitty menüt is lehet kérni.

Na de ki lehet a célcsoport?

3b49d6134ba7ce71_5234537857f53ad7a22e93

Így néznek ki az új Hello Kitty borok
Forrás:
Instagram/popsugar

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.