Akár hétköznapi vacsorára, akár vendéglátós falatkának, akár gyerekzsúrra is szuper ötlet ez a különleges hot dog, amelynek roppanós tésztáját mi magunk készítjük el. Ne ijedjetek meg, egyáltalán nem macerás, gyorsan kész van, és nagyon jól néz ki!
A Tasty látványos videói között találtuk ezt az eszméletlen gusztusos hot dogot, amely azzal különbözik a megszokott virslis finomságtól, hogy a virslit nem hot dog buciba rejtjük, hanem mi magunk készítjük el a kívül roppanós, belül foszlós tésztát. Pár perc alatt elkészül – és garantált kedvenc lesz!
Hozzávalók a tésztához:
Elkészítés: A virsliket fapálcikákra tűzzük, majd körbetekerjük a kedvenc lapkasajtunkkal (mi a füstölt ízesítésűt ajánljuk), majd egy tálcán 20 percig a fagyasztóba tesszük.
Míg hűlnek a virslik, egy tálba beletesszük a tészta hozzávalóit, majd csomómentesre keverjük, és egy nagyobb pohárba öntjük. A fagyasztóból kivett virsliket egyenként belemártjuk a tésztába, és forró, bő olajban aranybarnára sütjük. Szalvétán lecsepegtetjük, és még melegen tálaljuk.
Az alábbi videón lépésről lépésre követhetitek, hogyan kell elkészíteni a legújabb kedvencünket: