Írd be, mit keresel:

Ezt az új hot dog receptet még ma kipróbáljuk!

Akár hétköznapi vacsorára, akár vendéglátós falatkának, akár gyerekzsúrra is szuper ötlet ez a különleges hot dog, amelynek roppanós tésztáját mi magunk készítjük el. Ne ijedjetek meg, egyáltalán nem macerás, gyorsan kész van, és nagyon jól néz ki!

Cookta - 2016.10.18.
Ezt az új hot dog receptet még ma kipróbáljuk!

Tasty látványos videói között találtuk ezt az eszméletlen gusztusos hot dogot, amely azzal különbözik a megszokott virslis finomságtól, hogy a virslit nem hot dog buciba rejtjük, hanem mi magunk készítjük el a kívül roppanós, belül foszlós tésztát. Pár perc alatt elkészül – és garantált kedvenc lesz!

Ilyen ínycsiklandóan néznek ki a forrós olajban kisült hot dogok

Ilyen ínycsiklandóan néznek ki a forró olajban kisült hot dogok
Forrás:
YouTube/Tasty

Hozzávalók a tésztához:

  • 2 bögre liszt
  • só, bors
  • 1 evőkanál sütőpor
  • 1,5 bögre tej
  • 2 egész tojás

Elkészítés: A virsliket fapálcikákra tűzzük, majd körbetekerjük a kedvenc lapkasajtunkkal (mi a füstölt ízesítésűt ajánljuk), majd egy tálcán 20 percig a fagyasztóba tesszük.

Míg hűlnek a virslik, egy tálba beletesszük a tészta hozzávalóit, majd csomómentesre keverjük, és egy nagyobb pohárba öntjük. A fagyasztóból kivett virsliket egyenként belemártjuk a tésztába, és forró, bő olajban aranybarnára sütjük. Szalvétán lecsepegtetjük, és még melegen tálaljuk.

Az alábbi videón lépésről lépésre követhetitek, hogyan kell elkészíteni a legújabb kedvencünket:

Objektum doboz

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.