Mit csinálj, ha van otthon sajt, kenyér, bacon, fokhagyma és krumpli? Például ezt az ínycsiklandó receptet, ami gyors, egyszerű, és zseniálisan finom!
Az olvadt sajt maga a csoda, a sajtfondü pedig a legjobb őszi-téli étel. De nem kell nagyon túlbonyolítani, egyszerűen megoldható egy nem mindennapos sajtfondü ezzel a recepttel. Nem kell mást tennünk, mint a kenyér tetejét levágni, a belsejét kivájni, belehelyezni egy camembert sajtot vagy bármilyen más puhább állagú sajtot, visszatenni a cipó tetejét, becsomagolni alufóliába, és berakni az előmelegített 180 fokos sütőbe.
Míg olvadozik a sajt a kenyér belsejében, addig a kisebb krumplikat megfőzzük sós vízben. A megfőtt krumplikat baconbe csomagoljuk, tepsibe tesszük pár gerezd összetört fokhagymával, és kb. 20 percig sütjük.
A világ egyik legizgalmasabb és legfinomabb sajtos mártogatóját bonthatjuk ki a csomagból, apróra vágott snidlinggel díszíthetjük-ízesíthetjük az olvasztott sajtot. Jó étvágyat hozzá!
Via ChefClub