Írd be, mit keresel:

Olvasztott sajtcsoda cipóban

Mit csinálj, ha van otthon sajt, kenyér, bacon, fokhagyma és krumpli? Például ezt az ínycsiklandó receptet, ami gyors, egyszerű, és zseniálisan finom!

Cookta - 2016.10.23.
Olvasztott sajtcsoda cipóban

Az olvadt sajt maga a csoda, a sajtfondü pedig a legjobb őszi-téli étel. De nem kell nagyon túlbonyolítani, egyszerűen megoldható egy nem mindennapos sajtfondü ezzel a recepttel. Nem kell mást tennünk, mint a kenyér tetejét levágni, a belsejét kivájni, belehelyezni egy camembert sajtot vagy bármilyen más puhább állagú sajtot, visszatenni a cipó tetejét, becsomagolni alufóliába, és berakni az előmelegített 180 fokos sütőbe.

Míg olvadozik a sajt a kenyér belsejében, addig a kisebb krumplikat megfőzzük sós vízben. A megfőtt krumplikat baconbe csomagoljuk, tepsibe tesszük pár gerezd összetört fokhagymával, és kb. 20 percig sütjük. 

Objektum doboz

A világ egyik legizgalmasabb és legfinomabb sajtos mártogatóját bonthatjuk ki a csomagból, apróra vágott snidlinggel díszíthetjük-ízesíthetjük az olvasztott sajtot. Jó étvágyat hozzá!

Via ChefClub

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.