Írd be, mit keresel:

Szuper ötletek halloweenpartira

Újabbnál újabb halloweeni ötletek jelennek meg az Instagramon, ezekből most mutatunk néhány kedvencet. Ráadásul ezeket könnyedén elkészíthetjük mi is.

Cookta - 2016.10.24.
Szuper ötletek halloweenpartira

Nálunk is egyre nagyobb a népszerűsége a halloweeni beöltözős partiknak, és úgy egyáltalán az ünnepnek. De az az igazság, hogy tényleg jó móka, hiszen mi, felnőttek is újra gyerekek lehetünk, és mókásabbnál mókásabb dolgokkal készülhetünk rá. Engedjük hát szabadjára a fantáziánkat, és találjunk ki mi is forradalmi, halloweeni „gusztustalanságokat”. Vagy csak próbáljuk ki ezeket:

Multimom  például egy szuperegyszerű ötlettel óriásit alkotott. Ha te is szeretnél a halloweeni puncsba egy úszkáló kezet, akkor nem kell mást tenned, mint egy gumikesztyűt teleengedned vízzel, a végét gondosan összekötni, és úgy betenni a fagyasztóba, hogy közben ne deformálódjon el a kézforma. Ha megfagyott, egyszerűen vedd le róla a kesztyűt, és már kész is a műkéz, ami mehet a puncsba vagy más közösségi italba.
 

Objektum doboz

Gondoltad volna, hogy a tököt használhatod az italok lehűtésére is? A fix.com oldalán találtuk ezt a nagon könnyű és remek ötletet. Egyszerűen csak ki kell faragni a tök belsejét, meg kell tölteni jéggel egy tálat, majd el kell helyezni a tök belsejében, és már használhatjuk is alkalmi hűtőként:
Még több ötletért látogassatok el a fix.com oldalára.

Ilyen egyszerű.

Ilyen egyszerű
Forrás:
fix.com

Ez pedig a kedvencünk, ami szupercuki és ráadásul nagyon ízletesnek is tűnik. Az Everyday Jenny oldalán találtuk, aki szerencsére egy videót is feltöltött, ami alapján könnyedén elkészíthetjük mi is a paprikából készült „áltököket”:

Objektum doboz

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.